Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKUSTVA DRUGIH DRŽAVA
Povratak na članak

Što Schengen donosi Hrvatskoj: Analitičari otkrili koje su ekonomske koristi

Od Schengena u ekonomskom smislu najviše koristi imaju države na periferiji, kao Estonija, Finska

Komentari 13

KA
kapunjohan
08:44 24.10.2019.

Slovenija će blokirati Hrvatsku ,ispitivanja javnog mišljenja građana potvrđuju da je njih 80 % za blokadu a za to su i skoro svi političari. Hrvatska mora na vrijeme lobirati po EU državama i tako osamiti Sloveniju.Možda bi se trebala granicaa ojačati i sa ,,evropskom,, policijom koja bi imala evropske propise o postupanju na granici da nebi nenaklonjeni novinari mogli širiti laži. Uostalom što može BH sa izbjeglicama ili ih vratiti u neko područje odnosno državama čiji su bili državljani ili ih propustiti u EU.Ovako je dvolično kukanje kako su im slabi uvjeti bivanja u kampovima , pa valjda neće tamo ostati cijeli život da bi im se gradili stanovi- to se mora brzo riješiti- sve ostalo je politikanstvo i neodlučnost koja vodi u velike probleme.

VL
MA
MarkoMaras
08:13 24.10.2019.

Meni je najvažnije da više ne moram Slovencima pokazivati osobnu na granici. A što se tiče rasta od 10%, naši će političari već naći načina da ga neutraliziraju.

VL
AG
AA_gun
08:53 24.10.2019.

daj bože dam nam šengen donese dobro, ali tako smo i slušali čim uđemo u nato tsunami investicija, čim uđemo u EU tsunami investicija...

VL
EH
enigmus-hr
08:23 24.10.2019.

Iako ruku na srce, slovenac najcesce pogleda samo reda radi. Nasi stalno stavljaju osobnu na skener pa cekaj dok dodje razmjena podataka. Vjerojatno su to radili zbog evaluacije, zanima me hoce li sad malo popustiti kad su pozitivno ocjenjeni

VL
DA
dado56
08:57 24.10.2019.

Dragi slovenski politicari citajte koliko ce vasi i nasi gradjani lakse zivjeti ...pametnima dosta

VL
Avatar southman
southman
08:40 24.10.2019.

Najviše koristi prometu i turizmu. Štete nikome. Znači samo plusevi.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:24 24.10.2019.

Gospođo Veljković - Latvija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.