Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
49 10°C
  • kapunjohan:

    Slovenija će blokirati Hrvatsku ,ispitivanja javnog mišljenja građana potvrđuju da je njih 80 % za blokadu a za to su i skoro svi političari. Hrvatska mora na vrijeme lobirati po EU državama i tako osamiti Sloveniju.Možda bi se trebala granica ... prikaži još!a ojačati i sa ,,evropskom,, policijom koja bi imala evropske propise o postupanju na granici da nebi nenaklonjeni novinari mogli širiti laži. Uostalom što može BH sa izbjeglicama ili ih vratiti u neko područje odnosno državama čiji su bili državljani ili ih propustiti u EU.Ovako je dvolično kukanje kako su im slabi uvjeti bivanja u kampovima , pa valjda neće tamo ostati cijeli život da bi im se gradili stanovi- to se mora brzo riješiti- sve ostalo je politikanstvo i neodlučnost koja vodi u velike probleme.

  • MarkoMaras:

    Meni je najvažnije da više ne moram Slovencima pokazivati osobnu na granici. A što se tiče rasta od 10%, naši će političari već naći načina da ga neutraliziraju.

  • AA_gun:

    daj bože dam nam šengen donese dobro, ali tako smo i slušali čim uđemo u nato tsunami investicija, čim uđemo u EU tsunami investicija...

Još iz rubrike Vijesti

Priti Patel
POLJSKA PROIZVODNJA

Povratak 'tradicionalnih' plavih putovnica: Britanija odbacila još jednu poveznicu s EU

Koronavirus u Italiji
U ITALIJI 4. ŽRTVA

Hrvatska podiže nivo pripravnosti zbog koronavirusa, u iranskom gradu preminulo 50 osoba

6
razbijao Kliniku Svjetlost
POD OKRILJEM NOĆI

Porazbijao stakla na ulazu: Pogledajte snimku napada na kliniku Nikice Gabrića

3