Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR DENISA ROMCA

Što otkriva govor koji se čekao mjesecima: Putin traži izlaz iz svega? Prijeti uništenjem, a iza toga su kaos i improvizacija

21.09.2022.
u 09:45

Putin je naredio djelomičnu mobilizaciju iako je Rusija, ako je vjerovati njegovim riječima, u ovom trenutku egzistencijalno ugrožena od Zapada koji je želi "oslabiti, podijeliti i uništiti". Jer ako Rusiji doista prijeti uništenje, onda bi puna mobilizacija bila jedina logična odluka. Međutim, jasno je da se Putin plaši reakcije javnosti u slučaju pune mobilizacije, a to je vjerojatno i razlog zbog kojeg je obraćanje toliko kasnilo i zašto ga je Putin odgađao

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
10:10 21.09.2022.

Ne bu dobro...

KA
kalafat123
17:02 21.09.2022.

Tipično srbovanje "pilom naopako". Optužuje Zapad da prijeti nuklearnim oružjem iako je obrnuto (Lavrov, Medvedev, papci iz dume, propangadisti).

DU
Deleted user
15:31 21.09.2022.

Putin je najavio referendume u nekoliko regija da bi se nakon objave rezultata pripojile Rusiji. Zato je Dmitrij Medvjedev rekao:"Nakon tih referenduma, geopolitička transformacija u svijetu će postati nepovratna". Također je dodao:"Nakon skore izmjene ustava Rusije, nijedan budući lider Rusije te odluke neće moći poništiti". Znači, i naša generacija će doživjeti korjenite promjene granica država, kojih već duže vrijeme nije bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?