Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi iznenađeni

Što Nijemci stvarno misle o homoseksualcima?

gej parovi Njemačka
Foto: Screenshot Deutsche Welle
1/2
17.10.2017.
u 10:38

U Njemačkoj se priznaju istospolni brakovi, a gay parovima se omogućuje usvajanje djece

Komentara 3

Avatar krkcro
krkcro
11:34 17.10.2017.

njemačka je na rubu ako pređe taj rub gotova je kakva utijecaj imaju ovdije meinstream medien i kako su iskrivili sliku svijeta njemcima na takvim uspijesima i Goebbels bi bio zavidan

Avatar Semper5
Semper5
07:54 25.10.2017.

To je ono što obični ljudi doista misle i prilično je različito od onoga što prezentiraju i promoviraju mainstream mediji u cilju puke propagande i guranja određenih ideja i agendi. Osobno sam protiv svakog oblika nasilja, to je neprihvatljivo, ali sam isto tako i protiv suprotne krajnosti. Društvo je oduvijek promoviralo one vrijednosti koje su tom društvu od interesa, prije svega za vlastiti opstanak. Brak kao institucija se promovira iz istog razloga - radi prokreacije, stvaranja novih članova društva, radi opstanka istog. Homoseksualni "brak" je suprotan ciljevima i svrsi postojanja braka kao društvene institucije. Jer, ako je sve brak, onda ništa nije brak. Odnosno brak gubi svoje značenje i vrijednost i svrhu. Svatko ima pravo živjeti svoj život kako god želi, ali to ne znači da društvo mora promovirati nešto što je suprotno interesima opstanka tog društva.

KA
KaraMarko
12:49 17.10.2017.

Zar i sami njemci nisu mentalitetom mnogo gori od kakvih homoseksualaca u drustvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije