Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zastrašujući imidž'

Što ne valja na ovoj snimci? Pobunjenik poziva na džihad s neobičnim dodatkom

kitty
Foto: Youtube Screenshot
1/2
04.07.2014.
u 22:36

Zahran Alloush, vođa skupine Jaysh al-Islam govorio je protiv Islamske države Iraka i Levanta s kojom se bore oko teritorija oka grada Ghoute, nedaleko Damaska

Vođa džihadističkih pobunjenika u ratu Siriji snimljen je kako drži strastveni govor grupi militanata dok se kraj njega cijelo vrijeme nalazi 'Hello Kitty' bilježnica, javlja Independent.

Zahran Alloush, vođa skupine Jaysh al-Islam govorio je protiv Islamske države Iraka i Levanta s kojom se bore oko teritorija oka grada Ghoute, nedaleko Damaska.

Obzirom da je malo vjerojatno kako je zapovjednik svoj zastrašujući imidž odlučio upotpuniti Hello Kitty bilježnicom, pretpostavlja sa kako je ona vjerojatno stigla u konvoju pomoći za ratom razorenu Siriju.

Jaysh al-Islam koalicija je pobunjeničkih grupa koje se u ratu bore protiv sirijske vlade, ali se odbijaju priključiti Slobodnoj sirijskoj vojsci (FSA). Njeni pripadnici optuženi su za masakr više od 30 civila, pripadnika vjerskih manjina, u gradu Adri u prosincu prošle godine, mada sirijska vlada za to krivi front Al-Nusra.

Iako je video na YouTube postavljen prije nekoliko dana, nije poznato vrijeme njegova nastanka.

>> ISIL zauzeo najveće naftno polje u Siriji

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:07 04.07.2014.

Čuj naslova šta nevalja na slici....svi kompletno ejjjj.....

M3
Miške 3
06:32 05.07.2014.

Sve je postala prijevara, laž, marketing, navlakuša. Zlo se tumači kao dobro, dobro kao slabost. Pripadam generaciju koju su od malena učili da je poštenje, iskrenost, istina, rad, skromnost ( čak skrušenost) vrlina. Sada to ne vrijedi, od kad je radnika postao "resurs" a domovina mjesto "širenja novih tržišta" i stvaranje profita kapitalističkih pohlepnika.

RI
Riznica
23:08 04.07.2014.

Živote moj, pa kakve veze ima kakva je svesika... sa ovim je novinarstvo doživjelo još veće dno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije