Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvobroj večernjeg lista

Što nas čeka u 2015. godini?

naslovnica
30.12.2014.
u 21:40

Na kioscima ne propustite veliki dvobroj Večernjeg lista!

U specijalnom novogodišnjem dvobroju Večernjeg lista pročitajte što nas čeka u 2015. godini!

Iz velikog dvobroja izdvajamo:

- Novi ljudi u politici 2015. Sandra Švaljek, Mirela Holy, Ivan Sinčić, Božo Petrov, Kolinda Grabar- Kitarović, Ivana Maletić... Ovih šest političara u 2014. je već postiglo značajne rezultate i steklo simpatije dijela biračkog tijela. Hoće li u idućoj godini potvrditi očekivanja birača i napredovati prema već izraženim ambicijama ili će ispasti da su plesali jedno ljeto, tek ćemo vidjeti.

- Hoćemo li izaći iz recesije? Tko u idućoj godini sačuva radno mjesto, može očekivati da će živjeti slično kao i ove. Standard građana stagnirat će, a slabašni rast koji nam prognoziraju vanjske institucije može doći samo od izvoza i dotoka kapitala iz europskih fondova

- Sudski procesi koji će uzdrmati Hrvatsku U (pred)parlamentarnoj godini presudni politički događaji dogodit će se u sudnicama, i to ne samo hrvatskima, gdje će biti presuđeno Srbiji i Hrvatskoj, Perkoviću i Mustaču, HDZ-u, Ini-MOL-u, Hernadiju, bankama i potrošačima, Sanaderu, Glavašu...

- Papine poruke kardinalima. Papa Franjo je uoči Božića u dvorani Clementini papinske palače primio članove Rimske kurije radi razmjene božićnih čestitki. Nakon pozdrava dekana kardinalskog zbora kardinala Angela Sodana, papa Franjo održao je govor Rimskoj kuriji koji donosimo u cijelosti.

- Kristijan Radman: kako će se liječiti rak? Za nekoliko godina dobit ćemo kompletirane atlase (mape) s mutacijama na DNK koje su odgovorne za specifične tipove raka u ljudi

U dvobroju također donosimo i kviz u kojem možete provjeriti koliko ste pažljivo pratili vijesti o milenijskoj poplavi u Slavoniji, uhićenju zagrebačkog gradonačelnika Bandića, Mundijalu u Brazilu i o drugim osobama i događajima koji su obilježili godinu.

>>A što je obilježilo 2014. godinu čitajte u našem specijalu!

Komentara 15

PI
pismeni
23:22 30.12.2014.

Zemlja u kojoj su gđa. Pusić i g. Matić najbolji političari, a g. Maras ekonomski stručnjak, nema svjetla na kraju tunela!

ST
stefj
23:06 30.12.2014.

Što nas čeka? Daljnji pad BDP-a, naravno. Daljnja devastacija privrede, broj novih uhljeba prijeći će 100.000 (ako već nije), novi porezi, daljnji egzodus mladih i stručnih ljudi, daljnje srozavanje na međunarodnom planu, itd...

TH
than
09:02 31.12.2014.

Nista dobroga. Godina koja ce biti gora i od ove. Tko se moze nadati necemu bolje, kada se nista ne mijenja. Samo se rasprodaje i zaduzuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije