Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM KOMENTAR

Što može nastavnik protiv antimaskera?

Ispred OŠ u Krapinskim Toplicama stoje zaštitari zbog nekolicine roditelja koji su bili bez maski
Zeljko Hladika/PIXSELL
14.09.2021.
u 12:51

Uz poklanjanje ocjena, zbog koje imamo poplavu odlikaša u osnovnim školama, traži se i poseban tretman za djecu. To danas traži jedan roditelj u Krapini koji je dijete izložio ispred zajednice i medija, pokazao mu da može i da je posve u redu upasti u školu, sutra u bilo koju ustanovu te da mu je on dostatan da ga nauči svemu.

Komentara 17

00
00a
13:01 14.09.2021.

Maske ne štite već štete,sami ste imali članak o tome prije dva dana.Sramota.

Avatar BlueEyes
BlueEyes
13:57 14.09.2021.

Dosta je iživljavanja nad djecom i maltretiranja sa maskama. Djeca su najvažniji dio društva, a covid im nije nikakva opasnost.

ZM
zmaček
13:34 14.09.2021.

Odjednom su nestale toksične tvari iz kirurških maski. O tome se više neće ni pisati. Zabranjeno je i postavljati pitanja. Ako se netko i usudi odmah stiže etiketa antimasker, antivakser i mediji ga imaju pravo provlačiti kroz blato, uključujući i obitelj, prijatelje i sve koji dijele to mišljenje. A tek smo ušli u 21. stoljeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?