Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krstičević stao u obranu predsjednice:

'Što je više napadaju to je više hrvatski narod voli'

Krstičević i Grabar-Kitarović
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
27.11.2019.
u 11:13

Ministar obrane tako je komentirao prozivke na račun aktualne predsjednice zbog afere Municija u MORH-u ali i slanja torte te pjevanja na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića

Ministar obrane Damir Krstičević rekao je danas kako predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kontinuirano napadaju ali i da, što je više napadaju, to je hrvatski narod više voli.

"Predsjednicu u kontinuitetu napadaju. A koliko mi se čini, jer idemo dosta po terenu - što je više napadaju to je više hrvatski narod voli. Zbog njih, ali i zbog Hrvatske uvjeren sam da će predsjednica pobijediti i ponoviti mandat", rekao je Krstičević novinarima na konferenciji 'Budućnost hrvatske obrambene industrije i nove tehnologije'.

Ministar obrane tako je komentirao prozivke na račun aktualne predsjednice zbog afere Municija u MORH-u ali i slanja torte te pjevanja na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Krstičević je i mišljenja kako, nakon prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, nema napadanije osobe od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Upitan što će poduzeti nakon zadnje afere u MORH-u odgovorio je kako je ta situacija "riješena onako kako treba" te su poslane potrebne poruke. "Idemo dalje fokusirani na razvoj sposobnosti Hrvatske vojske. Jasna je poruka bilo kome tko radi nepošteno i nečasno. Imamo snagu obračunati se sa svim time", poručio je resorni ministar. 

Video: Predsjednica s građanima u Osijeku

Komentara 21

BO
bolonjez
12:03 27.11.2019.

Kolinda se opustila i mislim da je narodu drago vidjeti jednu predsjednicu u prirodnoj, opuštenoj verziji koja je više nalik prosječnom građanu od bilo kojeg drugog kandidata. Smeta samo uštogljenima!

JO
JOHNNY
12:08 27.11.2019.

Oponenti će logično iskoristiti svaku moguću priliku da napakoste i izvrnu nečije izjave.

MK
mk1212
11:36 27.11.2019.

naravno da kolinda nosi uvjerljivu pobjedu..hrvatski narod samo nju i voli i priznaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije