Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Egipatski stručnjaci

Što je uzrok pada aviona EgyptAira? 'Veličina dijelova tijela upućuje na eksploziju'

egyptair
Foto: Reuters/PIXSELL
24.05.2016.
u 12:32

Dužnosnici su svoj zaključak donijeli na temelju manjih dijelova tijela

Ostaci tijela žrtava izvađeni iz olupine aviona EgyptAira koji se prošli četvrtak srušio u Sredozemno more sugeriraju kako se u njemu dogodila eksplozija, danas su rekli egipatski forenzičari. Dužnosnici su svoj zaključak donijeli na temelju manjih dijelova tijela koje su dosad izvukli s mjesta nesreće, no još uvijek nisu pronašli tragove eksploziva kojim bi se potvrdilo da je riječ o bombi, prenose izvori.

"Veličina dijelova tijela upućuje na eksploziju, jer je najveći komad veličine dlana", rekao je forenzički dužnosnik. Njegov kolega istaknuo je kako je dosad stigao nedovoljan broj ljudskih ostataka, zbog čega je još uvijek prerano govoriti je li se u avionu dogodila eksplozija. 

Avion na letu MS804 između Pariza i Kaira sa 66 putnika srušio se u četvrtak ujutro u Sredozemno more, 290 kilometara od egipatske obale.

>> Egipat: Pronašli smo olupinu. Grčka: To nije taj zrakoplov

>> Pronađeni dio tijela, dva avionska sjedala, putne torbe

>> Nekoliko minuta prije pada zrakoplova detektori otkrili dim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije