Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATA VRIJEDAN
Povratak na članak

Što je u zrnu, to je i u ulju, nema dodataka

Uzgojem konoplje Jože se obvezuje da neće iskorištavati stabljiku. Za litru ulja treba sedam kilograma sjemenki, a stoji 200 kuna

Komentari 2

FT
feel_the_coruption
11:37 14.06.2018.

Biljka konoplja se tisućama godina koristi u razne svrhe, u skorije vrijeme različite industrije je koriste i to naravno cjelovitu biljku...Ovo što rade hrvatski birokrati, takvi idiotski zakoni, teško to uopće komentirati primjerenim rječnikom. Industrijska konoplja nije "ona" konoplja, za koju rvatine misle da je "opasna droga". Pa ko su uopće oni, kakva je to hebena država u kojoj ne smiješ biljku uzgajati pa iskoristiti sve od nje?

VL
DH
dalibor.hren
07:35 22.07.2018.

A, ima li i "za vlastite potrebe"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.