Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrena stihija
Povratak na članak

Što je sve izgorjelo u Notre-Dameu, a što je spašeno? Objavljena infografika

Većina umjetničkih djela u Notre-Dameu spašena je, rekli su vatrogasci kojima je trebalo više od devet sati da zaustave vatrenu stihiju

Komentari 2

MP
miroslav.petkovic.7564
11:28 16.04.2019.

Ovdje u Moskvi .sve su prikazali cjeli tok ovog strasnog pozara! Kazu ovo je velika zalost za cjelokupno krscanstvo na ovom svjetu.Jedan crkveni dostojastvenik kaze da je ovo ipak neki veliki znak..posto misleci covjecanstvo neide pravim smjerom i toje znakk vece sile.drugi kazu pozarna sluzba nije bila na nivou vrlo sporo reagirala. zatim kazu disu bili manji helikopteri koji nose samo po pola tone vode ili tonu. Nista se nebi porusilo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.