Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnosi resetirani, ali problemi ostaju

Što je Biden istaknuo na summitu 'tri amigosa': Izazov bez presedana na našoj hemisferi

20.11.2021.
u 19:12

Biden je na sastanku s liderima Kanade i Meksika, Trudeauom i Obregonom, apostrofirao suočavanje s izazovom migracija “bez presedana na našoj hemisferi”

Ključne riječi

Komentara 2

HO
homophob
22:14 20.11.2021.

Jedino ljubomora radi niceg postignutog a gubljenja povjerenje vlastitog birackog tijela moze objasniti zasto je isao dirati u Sjeverno Americki Ugovor o slobodnoj trgovini i migracijskim temama kada je to vrlo nedavno - prije jedva nesto vise od godinu i pol to vrlo uspjesno ucinio prijasnji Predsjednik na zadovoljstvo svih triju partnera!

Avatar Piton
Piton
19:51 20.11.2021.

I mi imamo migracije bez presedana iz BiH. Problem koji još nismo riješili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?