Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ANALIZA

Što će biti s Plenkovićem? Udari su sve jači, evo što se stvarno događa

23.01.2022.
u 09:35

Kako se bliži polovina mandata Plenkovićeve Vlade, kritike na račun njezina rada eskaliraju. Plenković se iz dana u dan brani od napada što oporbe, što medijskih otkrića u vezi svojih suradnika, što od Zorana Milanovića koji je preuzeo ulogu glavnog lidera opozicije. Da u Vladi postoje neuralgične točke, odnosno da neki ministri ne rade dobro svoj posao i da izostaje rezultata, svjestan je i sam premijer, kažu nam naši sugovornici.

Ključne riječi

Komentara 217

TE
tetak
10:00 23.01.2022.

plenković je poticatelj i zaštitnik korupcije, PS. gabika je bila izvrsna

TO
ToVuS
10:20 23.01.2022.

Svi bi bili bolji od njega koji bi za interse HR radili.

DU
Deleted user
09:52 23.01.2022.

ili će biti 1. ja sam svoju dionicu završio ili 2. mi smo u banani ili 3. stranka ne može biti talac jednog čovjeka ili 4. nešto novo što nije dosad koristio tipa izgorio sam od ljubavi za domovinu,preuzeo patnju naroda na svoja nejaka pleća, borio sam se protiv stotine gladnih vukova i hijena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?