Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni hit

Što biste vi napravili? Dostavljač joj poslao poruku, nije očekivao ovakvu reakciju

dostavljač
Foto: Getty Images
1/2
10.08.2022.
u 15:00

''Mišljenja sam da je trebao poštovat pravila svog poslodavca. Potpuno, 100% opravdan otkaz zbog zloupotrebe službenih podataka''... samo je jedan od komentara.

Jedna je djevojka u Srbiji dobila poruku od dostavljača Wolta, kojom je pita ''Kakva je hrana bila jučer?''. Njoj se taj njegov potez nije nimalo svidio. Nije ništa odgovorila, ali je iz njegove iduće poruke sasvim jasno da ga je prijavila zbog te poruke. 

Naime, sutradan joj je napisao: ''Ej samo da ti se zahvalim. Jučer sam dobio otkaz na poslu zbog tebe. Ne mogu vjerovati da si se žalila Woltu jer sam ti se javio na najnormalniji način i poslao jednu poruku, niti sam bio vulgaran, niti bilo šta. Svaka čast, ne znam kakvu ti korist imaš od toga, ali eto ja sad više nemam posao ni prihode.''

Foto: Printscreen Reddit

Poruka objavljena na društvenoj mreži Reddit postala je viralna, a i prikupila je velik broj komentara. Večina ih ipak smatra da je dostavljač napravio grešku, te kažu kako se kod samog zapošljavanja u takvim tvrtkama jasno naglasi da je bilo kakav kontakt sa strankama, osim onog vezanog za samu dostavu zabranjen, te da je takav razvoj događaja trebao i očekivati. 

''A i da nije pravilo frende zamisli kako je creepy ovo curi bilo... Ja prvi bih prijavio dostavljačicu da mi se ovako javi, a ima moj broj i adresu zbog dostave'', ''Trebao mu je neki ulet i očito nije imao bolji'', ''Mišljenje je da je trebao poštovat pravila svog poslodavca. Potpuno, 100% opravdan otkaz zbog zloupotrebe službenih podataka''... samo su neki od komentara. 

Što vi mislite? 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije