Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što bi to neki nastavnici htjeli iz školske učionice sakriti od javnosti?

15.11.2022. u 13:52

U odgovoru na pitanje je li Vrhovni sud dao za pravo učenicima da snimaju predavanja u učionicama pa ih i objavljuju, treba biti vrlo oprezan iz više razloga, a osobito jer to ovisi o okolnostima svakog slučaja

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cohen
Cohen
12:02 16.11.2022.

Veroučitlej (!?) je učenike izložio krajnje šokantnom, nezamislivom verbalnom nasilju, ilustrativnim sugestijama načina pogubljenja (odsijecanje glava), sakaćenja tijela (odsijecanje ušiju itd) i skrnavljenja ubijenih osoba (kotrljanje glava, bacanje u septičku jamu itd.) iz političkog i društvenog života, koje on osobnono mrzi i čije usmrćenje priželjkuje/priziva, da je krajnje deplasirano raspravljati o njegovom pravu na privatnost "predavanja" u učionici. (!). Njegovo "predavanje" predstavlja protuustavno širenje mržnje protiv pojedinaca i grupa i poticanje na nasilje/zločine protiv njih, nalikuje fantazmagorijama psihopatskog serijskog ubojice, i, što je ne manje važno, nema apsolutno nikakve tematske veze s programom vjeroučenja na izvedbi kojega je zaposlen. Što je najvažnije on nema placet nas, roditelja da nam djecu truje i traumatizira takvim otrovnim, zločinačkim verbalnim nasiljem. U kakve bi to ljude škole formirale našu djecu da se od javnosti štite nastranosti ovakvih "poduka"? Nastavnici su u vrijeme pandemije korone predavali online, za javnost. Neki fakulteti imaju audiovizualne zapise predavanja svojih profesora da ih studenti mogu slušati kad žele i koliko god puta žele. Svi u tom pozivu moraju biti svjesni odgovornosti za izgovorenu riječ.

ST
sttipe
17:22 15.11.2022.

Najgora učiteljica oboje moje dice ne ispušta mobitel niti jedne sekunde na nastavi, a od dice traži SVE!!! Takvoj je smak svita kamera u razredu!! Prijatelj mi predaje kemiju, žena završila kemiju, ja i danas znam valencije, i osnove kemije, ali niko ditetu ne može objasnit, šta će ovoj past na pamet pitati u kontrolnom... Pola učitelja radi dici puno više štete nego koristi!!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
15:59 15.11.2022.

Na koje predsjednike je mislio vjeroučitelj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije