Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravile popis

Stjuardese otkrile što im najviše smeta kod putnika

Stjuardesa
Foto: Thinkstock
16.07.2019.
u 21:51

Treba im cijela vječnost da odluče što žele piti – požalila se većina stjuardesa i to je prvo na popisu onoga što im najviše smeta kod putnika

Iako su uvijek vedre i nasmijane, stjuardese u zrakoplovima ne misle uvijek samo najbolje o putnicima. Podijelile su, naime, što ih najviše živcira tijekom leta, a popis je napravljen putem stranice Flight Attendant Career Connection.

– Treba im cijela vječnost da odluče što žele piti – požalila se većina stjuardesa i to je prvo na popisu onoga što im smeta najviše kod putnika.

Također, živcira ih kada se putnici odluče ići na toalet baš kada avion treba sletjeti. Tlak im skače i kada putnici odluče ići na toalet baš kada se poslužuje obrok.

– Iako svakih deset minuta prolazimo s kantom za smeće, oni ipak ostavljaju smeće u džepu na sjedištu – smeta također većini stjuardesa.

Ovo su još neke stvari koje stjuardese mrze:

– Kada ih putnici ne pozdrave prilikom ulaska ili izlaska iz zrakoplova

– Kada im daju smeće ili ga stavljaju na kolica za piće dok one poslužuju hranu

– Mrze i kada stavljate noge na sjedalo ispred vas jer niti one ne stavljaju noge na vaš stol ili zid kada vam dođu u ured

– Ispituju što imaju za popiti kada je ispred njih karta s pićima. U zrakoplovu je stotinjak pića ako se računaju i ona alkoholna pa stjuardesama treba malo više vremena dok ih sva nabroje. A ostalih 200 putnika za to vrijeme čeka svoje piće...

– Ne kažete kakvu točno kavu želite

– Ne vole niti kada ih dodirujete kako bi privukli njihovu pažnju da bi je nešto pitali

– Ne hodajte bosi do toaleta niti u čarapama jer takvu ne idete niti u javni toalet

– Bezobrazni ste prema stjuardesama jer ste nervozni što vam je let kasnio ili je otkazan. One nisu krive za to

Komentara 8

DU
Deleted user
22:45 16.07.2019.

A najviše im smeta kad u nekom jeftinom aerodromskom londonskom hotelu, 2 - 3 dana čekaju na let za povratak doma, a njihovi piloti ne izlaze iz pubova i javnih kuća.

PA
pandur
00:36 17.07.2019.

Mene je osobno smetalo kad je neki lik iz Indije blizu mene čistio noktiju na nogama s istim nožem s kojim je sjeckao hranu.

Avatar rubinet
rubinet
12:01 17.07.2019.

Meni smeta kad domaćica zrakoplova prolazi s padobranom na leđima i upućuje se k izlazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije