Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna radnika zbog kršenja prava
Povratak na članak

Stjuardese Croatije Airlinesa od petka štrajkaju, letjet će samo 11 aviona

- Uprava je odbila pregovore o kolektivnom ugovoru te su nam smanjili prava. Plaća kabinskog osoblja je 5364 kune.

Komentari 9

MY
mycropht
19:32 23.02.2010.

Zračne konobarice štrajkaju. Nisam baš siguran da će im to proći. Baš me zanima koliko je potrebno da se stjuardesa trenira iz nule.

VL
OB
-obrisani-
13:34 23.02.2010.

U prvoj genraciji stujauardesa, koje i ja vodio, bilo 75% s visokom školskom spermom! Pozdrav iz osijeka! Viidm da je moj Mario ivekovič, šahista, tu!! A ako je još prpeoznajem ovo je Suzana Artuković-Vuksan! Ovoga dečka ne poznam. Vi

VL
DR
drifter35
12:38 25.02.2010.

plenki, tebi treba stručna pomoć :(

VL
OB
-obrisani-
11:57 23.02.2010.

Prava ISTINA, o CROATIA AIRLINES, možda nikad neće biti otkrivena! Pošto Ivan Mišetić, ne godinama, nego desetljećima daje besplatne karte, od Vrdoljakovih još 1991, ja odbio potpisati, do Sanderovih kćeri, itd. 199. je zabilježen gubitak od 70 miliujna USD, samo na ime tečajnih razlika, i sakriven! Kako kaže D.S. Mišetić je godinama, davao LUFTHANSA hoštapleru, da ljeti, prkeo vikenda, skoči iz Frankfurta do Dubrovnika!! Gdej ga čekala jahta! Taj Njemac ugurao Mišetića u predsjendištvo AEA, te godinama, dogovaraju kako da za KIKIRKI, prodaju CROATIA AIRLINES! LH, naravno! I novinari pišu po Mišetićevoj narduđžbi, osim VČERNEJI, BUSINESS.HR. Najprljaviji, Eduard Šoštarič, ex NACIONAL, odlukom Ivana Mišetića i nekog Omer Zeljanice ( čelni čovjke CCAA) postavljen na mjesto Rade Buljubašća!! Ništa ne radi, a 10 tisućak ide! Vidi http://zpadjen.bloger.hr/, a za promienite nešto, trba maknuti GLAVU HRVATSKE HOBOTNICE, desnu Mišetićevu ruku, MIOMIR ŽUŽUL!!!

VL
DU
Deleted user
12:31 23.02.2010.

Ajde Plenki napisi to sto si napisao jos jednom, ali na hrvatskom da te svi razumijemo. Inace gubici CA nisu nista drugo doli posljedica samoposluzivanja u okviru tvrtke. Inace Lufthansa nema trenutacno NIKAKVIH interesa u Croatia Airlines-u i nece je kupiti. Prema tome ne moze se kriviti netko drugi za mizeriju CA vec je samo uprava na celu sa glavoklimaocem Miseticem kriva za ovu situaciju.

VL
OB
-obrisani-
12:40 23.02.2010.

kabinsko osoblje.... neljubazna hrpa promasenih srednjoskolki....

VL
SO
Somelier
15:24 23.02.2010.

Jeli to na uzor Lufthanse, što bi se reklo; Vidla žaba da konje potkivaju pa i ona nogu digla.

VL
AA
Aartur
18:58 23.02.2010.

Stjuardi i stjuardese će valjda biti zadovoljniji kad Croatia Airlines propadne, pa ih pola završi na burzi rada? A to ih po svemu sudeći čeka jer gubitke nastale štrajkom će moći nadoknaditi samo u snovima.

VL
AA
Aartur
19:17 23.02.2010.

Evo kako je to prošle godine riješeno na Zapadu, u kudikamo renomiranijem British Airwaysu. Suočeni s velikim gubicima, ogromnom krizom i mogućim bankrotom, management je pozvao sve radnike da mjesec dana rade BESPLATNO. 17% ih je pristalo http://www.businessweek.com/globalbiz/blog/europeinsight/archives/2009/06/british_airways_1.html

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.