Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na pisti

Stjuardesa iskočila iz aviona na pistu i pretrpila teške ozljede

Foto: Screenshot
15.03.2018.
u 09:25

Stjuardesa je iskočila iz aviona na pistu na međunarodnoj zračnoj luci u Entebbeu. Otvorila je vrata za nužan izlaz iz aviona i iskočila na pistu sa staklenom bocom u ruci

Stjuardesa kompanije "Emirates" pretrpjela je teške ozljede nakon što je otvorila vrata za nužan izlaz iz aviona i iskočila van. To se dogodilo dok se avion pripremao za putnike koji su putovali u Dubai, u srijedu popodne na aerodromu u Entebbeu u Ugandi.

Stjuardesa, koja još nije identificirana, razgovarala je sa svojim kolegama prije nego što je skočila, govore svjedoci.

Držala je, kako se čini, staklenu bocu ispod brade prije nego što je iskočila iz Boeinga 777, prenosi DailyMail.

"Koljena su joj bila razbijena i cijelo tijelo porezano staklom od razbijene boce s kojom je skočila", rekla je jedna svjedokinja.

Nakon incidenta odvezena je u bolnicu u stanju opasnom po život.

Komentara 1

BL
bljak007
10:21 15.03.2018.

Mislila da je popila redbull

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije