Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin na Vrbanima
Povratak na članak

Stjepanu Mauroviću određen pritvor zbog ubojstva šefa

Policiju je dočekao na mjestu zločina i odmah se predao, a potom je policija pronašla i pištolj i nož

Komentari 5

EI
eightball
21:15 20.03.2011.

Stjepan je bio stvarno momak kojeg je jako tesko naljutit,a kamoli da ucini nekom nesto nazao,i vjerujem da ga je ovaj smrad od sefa stvarno dobro gazio i ponizavao 2,5g kad ga je doveo u stanje da ga ubije,pogotovo zato sto se Stjepan borio i za majku posto mu je otac nestao prije 10-ak godina,. A za takve sefove koji radnicima sto po barakama na terenu spavaju,placu pod noge bacaju,volio bih da je ovo samo prvi u nizu.

VL
MU
munjara
22:13 20.03.2011.

Nije on prvi u nizu.Sječam se i onog što ga je radnik zapalio.Kako sam čuo to je i zaslužio,vjerujem kao i ovaj.Žao mi je samo radnika što će završiti u zatvoru

VL
IV
IVANŠ
10:58 21.03.2011.

Stjepane, prijatelju i kolego drži se, u našim si mislima, žao nam je što češ govno morati odrobijati. Uzeo je samo tvoju kovertu s plačom da ti je namjerno baci na pod kao psu s namjerom ponižavanja, još jedne u dugom nizu, drugi radnici su bili u drugom redu na podjeli. Građevinska mafijo, robovlasnici Zagrebgradnje zar mislite da vam moramo biti zahvalni što nam plačate teški rad koji smo zaslužili svojim ispucalim rukama. Foteljaši, zgrtači novaca koji uživate povlastice i koji ste štičenici raznih stranaka, pogledajte ruke svojih radnika i kolobare oko očiju ... od 5 ujutro pa do mrklog mraka, šiba vjetar, propuh, bura itd. dok vi sjedite u svojim mekanim foteljama i nije vas briga što neko više od godine traži pomoć. Spavaju po hladnim barakama uz male radijatorčiće i još ih nazivaju životinjama, SRAM VAS BILO !!!! Oduzeli su ti tvoj mladi život i ako neko misli da je bio neradnik, da se svađao grdno će se prevariti, nije pio, dolazio na vrijeme na posao, pognuo glavu i izvršavao naredbe. Na očajan čin natjerali su ga svi oni zajedno, guzičeri bahati i pohlepni, što je veće đubre to ga vi stavljate na bolje pozicije da može biti vaša žezlo koje tuće po radnicima. STJEPANE, OPROSTI !

VL
OB
-obrisani-
07:30 22.03.2011.

A nekad smo bili zemlja radnika i seljaka...nekad se cijenio RAD. Ma nemojte glasat za djubrad. NIKAD VISE.

VL
MA
MarioM
20:57 22.03.2011.

Objavio Azriel uključeno 30.06.2005 18:06:48 (508 čitanja) Dražen Murat (40), vlasnik autosalona »Mazda MD auto« kojeg je nakon svađe benzinom polio i zapalio njegov djelatnik Damir Ban (54), pretrpio je teške ozljede opasne po život. Opekline 2. i 3. stupnjaa zahvatile su mu 80 posto površine kože. ZAGREB – Damir Ban (54), radnik koji je u utorak poslije podne zapalio svog šefa Dražena Murata (40), zbog neisplate plaća, jučer se pred istražnom sutkinjom Verom Polak Presečki branio šutnjom. Istražna sutkinja nakon kratkog saslušanja odredila mu je dvodnevno zadržavanje, do kad treba stići zahtjev za provođenje istrage, a ako je suditi prema prvotnoj prijavi, Damira Bana teretit će se za pokušaj teškog ubojstva, počinjen na osobito okrutan način. Kao što smo već izvijestili, u utorak oko 17.50 sati u autosalonu »Mazda MD auto« u Ilici 425 došlo je do svađe između Bana i vlasnika autosalona Dražena Murata. Damir Ban je od njega tražio da mu isplati par zaostalih plaća, što je Dražen odbijao, navodeći kao argument da ionako dobiva veću svotu nego onu na koju je prijavljen. Potom je Ban iz svog vozila dohvatio ranije pripremljenu kantu s benzinom, te je htio zapaliti automobil od svog šefa. Dražen Murat ga je odgurnuo od vozila, da bi Ban tad njega zalio benzinom i zapalio ga upaljačem. LJUDI DRAGI EVO GDJE ŽIVIMO, RADNIK ISPADA SMEČE KOJE NAPADA POŠTENE IZRABLJIVAČE !!! I OVO JE DOKAZ BIT ĆE TOGA JOŠ, GAMAD KOJA JE ZAŠTIČENA POLITIČKIM STRANKAMA I NAŠOM PREDIVNOM VLADOM KOJA NAS PLJAČKA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.