Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vetiver Rock

“Stjenoviti” parfem Dejana Lovrena

Dejan Lovren
Foto: Instagram
25.09.2019.
u 11:00

'Vetiver Rock' nastao je u suradnji s Hrvatskom parfemskom kućom i prvi je parfem s potpisom hrvatskog nogometnog reprezentativca

Snažniji od stijene. Tako tepaju prvom parfemu s potpisom hrvatskog nogometnog reprezentativca. “Vetiver Rock” Dejan Lovren kreirao je u suradnji s Hrvatskom parfemskom kućom.

Prvi je to parfem Lovrenova modnog brenda Rock Filius, a za recepturu je zaslužan čelnik Hrvatske parfemske kuće, parfumer Tomislav Vrbanec. Odnosno, on je bio taj koji je nogometaševe želje pretočio u miris.

– Parfem se kreirao osam mjeseci. Sve je počelo kad nas je kontaktirao Matija Mišić, suosnivač brenda Rock Filius. Nakon mjesec dana priprema i intenzivnog rada bile su gotove prve probne recepture, njih više od 300 između kojih je trebalo odabrati onu koja će postati prvi parfem Dejana Lovrena – ističu iz Hrvatske parfemske kuće. Izbor je sužen na deset uzoraka, a uslijedila su još četiri mjeseca sastanaka, testiranja i isprobavanja dok nisu došli do konačne verzije.

Parfem je namijenjen i muškarcima i ženama, sadrži 30 posto esencijalnih ulja, a najizraženije je upravo ono biljke vetiver. Osim njega, parfem sadrži i lješnjak, đurđicu, sandalovinu, duhan, karamelu... Kupiti se može jedino na policama dm-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije