Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Čakovec broji upola manje hospitaliziranih nego na vrhuncu pandemije

Koronavirus je u Hrvatskoj dosad odnio 4.517 života

Komentari 5

DU
Deleted user
10:45 14.01.2021.

a bolescure ...4400 ljudi prosjecno umire svaki mjesec u HR....oficijelni podaci zavoda za statistiku

VL
DU
Deleted user
14:00 14.01.2021.

Smrtnost u 2020. je na razini prosjeka zadnjih 5 godina. Malih odstupanja ima uvijek. Prema tome ta priča o skoro 4500 umrlih od corone ne drži vodu!!!

VL
RE
reborn
19:36 14.01.2021.

Nakon što su kafići konačno zaključali svoja vrata, pobol stanovnika se bitno smanjio usprkos činjenici što se nalazimo u najhladnijem dijelu godine, u vremenu kada svi borave u zatvorenim prostorima. Sada treba ponovno popustiti epidemiološke mjere, ponovo otvoriti kafiće i 2-3 tjedna kasnije se zgražati nad ponovnim rekordnim brojkama vezanim uz širenje korone... A sve jer se krčmofili ne mogu barem malo suzdržati i pripaziti na ljude oko sebe.

VL
MX
Mister X
14:59 14.01.2021.

Čakovec broji upola manje hospitaliziranih nego na vrhuncu pandemije, Drugim riječima kad pustimo te koji su za Raj da odu na vrijeme sada je manje problema ... zna se ali ne priča se . Nego neče istinu da kažu jerr vole "svoju istinu da kažu" ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.