Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Stiže li prava zima? Evo kada se očekuje prvi snijeg

NA karlovačkom području od jutarnjih sati pada snijeg nošen jakim vjetrom
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
23.09.2020.
u 09:21

Idućih sati treba računati i na lokalno obilniju oborinu duž Jadrana, gdje može biti nevera, tuče, pijavica

Stanovnici duž Jadrana i u sjeverozapadnoj unutrašnjosti probudili su se jutros uz kišu, a ponegdje na kopnu i uz maglu koja smanjuje vidljivost. Kišovito vrijeme nastavit će se i u ostatku dana pa do sutra ujutro, a zatim slijedi smirivanje do petka, kada se očekuje ponovno zahladnjenje.

– Idućih sati treba računati i na lokalno obilniju oborinu duž Jadrana, gdje može biti nevera, tuče, pijavica. Treba se držati sigurnih mjesta. Vrlo nepovoljne bit će prilike duž Jadrana i sutra ujutro, nakon čega slijedi smirivanje – prognozirala je Tea Blažević za N1.

Smirivanje će potrajati samo do petka, a onda stiže novi kišni val sa zapada te krajem dana hladni zrak sa sjevera Europe.

– To bi u danima vikenda, u nedjelju, da budem preciznija, moglo rezultirati prijelazom kiše u snijeg, na našim najvišim vrhovima planina, poput Dinare, Velebita. Bio bi to prvi ovosezonski snijeg – dodaje Blažević.

>> Pogledajte i ovaj video – Petra i Vjeko uspjeli su skupiti donacije za ugradnju dizala koje će Vjeki olakšati život: "Ne znam kako da riječima kažem 'hvala' svim ljudima!"

Ključne riječi

Komentara 2

CO
coky
08:00 24.09.2020.

Ja sve nekako brijem, da će snjeg padati u zimi...možda griješim :D

Avatar Golum
Golum
16:37 23.09.2020.

ne vjerujem dok ne vidim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije