Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremite se

Stiže prava zima: U četvrtak i petak snijeg!

snijeg
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/2
18.01.2014.
u 20:01

Na portalu Državnog hidrometeorološkog zavoda stoji kako će u Zagrebu u četvrtak i petak padati snijeg, uz minimalnu temperaturu zraka od 1 stupanj u četvrtak i minus jedan stupanju u petak

Neprirodno visokim temperaturama i vremenu bez snježnih padalina bliži se kraj, a možda ćemo ipak ove sezone i doživjeti pravu zimu.

Na portalu Državnog hidrometeorološkog zavoda stoji kako će u Zagrebu u četvrtak i petak padati snijeg, uz minimalnu temperaturu zraka od 1 stupanj u četvrtak i minus jedan stupanju u petak, dok će maksimalna temperatura u četvrtak biti 4 stupnja, a u petak "samo" dva stupnja.

U četvrtak snijeg u Gorskom Kotaru

U glavnom gradu Hrvatske će temperatura postupno padati u tjednu pred nama, a kiša bi nam mogla pasti već sutra te je možemo očekivati da će padati sve do srijede. Sutra će kiše biti uglavnom na Jadranu i gorskim krajevima, a prema dana bi moglo biti i obilnije kiše uz grmljavinu. "U ostalim krajevima kiša se uglavnom očekuje kasno navečer i u noći na ponedjeljak", najavljuju iz DHMZ-a.

U Slavoniji se temperature oko nule očekuju u petak te bi i tamo mogao pasti snijeg. U Gorskom Kotaru i Lici bijele pahulje se mogu očekivati u četvrtak, a temperatura će se i tamo "vrtjeti" oko nule. Za Primorje i Dalmaciju meteorolozi ne najavljuju "bijeli pokrivač" te će njega u tim područjima zamijeniti kiša, a najniža temperatura će se spustiti na oko 2 do 3 stupnja Celzijevih.

>>Pogledajte kako Zagreb izgleda danas, a kako je izgledao na isti dan lani

>>Nedostaje vam snijeg? Sjetite se lanjskog kolapsa 'belog Zagreba grada' i razmislite ponovno

Komentara 15

SA
sargu123
20:24 18.01.2014.

Fala Bogu dragomu. Samo da prestane ovo bolesno vrijeme!

MA
Maja28
09:31 19.01.2014.

Ovaj lijepi grad na slici nije Zagreb nego Vinkovci. Najstariji europski grad - grad bogate povijesti. Grad sa dušom.

ČA
čarli123
20:48 18.01.2014.

Pozlatile se rjeći državnim metereolozima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije