Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje

Stiže novo nevrijeme, evo gdje će biti najgore

Kiša
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/7
09.06.2018.
u 11:33

I danas je u pojedinim dijelovima zemlje moguće jače grmljavinsko nevrijeme praćeno vjetrom i tučom

Prema prognozi DHMZ-a danas će biti promjenljivo oblačno s duljim sunčanim razdobljima, a uz više oblaka mjestimične kiše ili lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom ponajprije će biti u unutrašnjosti te na jugu zemlje

U prvom dijelu dana na istoku i jugu moguća su i izraženija grmljavinska nevremena. Bit će malo svježije s najvišom temperaturom uglavnom između 24 i 28 °C.

Meteoalarm je izdao narančasto upozorenje za nekoliko regija, osječku, splitsku i dubrovačku regiju.

Kiša
1/18

- Budite spremni na jača grmljavinska nevremena koja mogu prouzročiti veliku štetu i zaštitite se od munja. Moguća su oštećenja na imovini te na drveću. Moguće su lokalne bujične poplave, olujni udari vjetra i tuča. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom te u prometu - upozorava se.

U nedjelju će biti pretežno sunčano, osobito duž obale. U unutrašnjosti ujutro može biti magle, ponajprije u gorju, dok danju uz umjeren razvoj oblaka postoji mogućnost za malo kiše ili poneki lokalni pljusak. Najniža temperatura između 17 i 21, u gorju niža, a najviša dnevna većinom od 26 do 29 °C.

Od nedjelje prema prognozi DHMZ-a slijedi smirivanje vremena te ponovno vrlo toplo i vruće. Početkom novog radnog tjedna bit će pretežno sunčano, a poslijepodnevnevnih nestabilnosti bit će uglavnom u unutrašnjosti i to rijetko, osobito od ponedjeljka. Na Jadranu umjeren sjeverozapadnjak, a od utorka jugo, kada će na kopnu zapuhati umjerne jugozapadnjak. Temperatura zraka u porastu.

Kiša
1/19
Ključne riječi

Komentara 10

DH
dalibor.hren
12:54 09.06.2018.

Gospoda iz DHMZ će nam u večernjim vijestime reći kakvo je bilo vrijeme i gdje je bilo najgore. Do onda pretpostavljaju gledajući u nebo!!!

WE
weAreCro
16:06 09.06.2018.

Bas me zanima hoce li zalit paradu ovaj pljusak? Zasto brisete komentare na clanku o paradi? Maloprije ih je bilo vise od 60 a sada ih je 30ak ... zalosna i sramotna je ta vasa cenzura, kao da smo u komunizmu, sve se filtrira i cenzurira.

BU
bugavuga
13:16 09.06.2018.

I onda ponovno rokne oko Karlovca pa će svi govoriti nisu rekli, a lijepo se zna kako se ne može prognozirati duže od 10 minuta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije