Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARO PETROVO SELO

'Stisnuo je gas i samo pobjegao': Mladić tvrdi da mu je prevarant ukrao motor koji je pokušavao prodati

krađa yamahe
Screenshot Youtube
02.08.2016.
u 18:38

Zečkoviću se javila osoba koja je kazala da je zainteresirana za kupnju motora Yamaha XT 600.

Danko Zečković tvrdi kako je prošlog četvrtka na bizaran način ostao bez Yamahe koju je pokušao prodati. 

Zečkoviću se javila osoba koja je kazala da je zainteresirana za kupnju motora Yamaha XT 600. Mladić mu je kazao kako je bio u Slavonskom Brodu na terenskom poslu te da se vraća u Karlovac.

On je tada bio na vatrogasnoj intervenciji te je motor kod motela Turist kod Starog Petrova Sela odvezao njegov brat. Tamo ga je dočekao mladić i kazao mu da ga dečki čekaju u kombiju na odmorištu te da bi on htio napraviti krug po parkingu. Kada je sjeo na motor stisnuo je gas i pobjegao, napisao je Zečković na Facebooku.

Dodao je i kako je njegov poznanik vidio motorista kod groblja kod Nove Kapele.  

- U Lipovcu ga nitko nije ni čuo ni vidio tako da je vjerojatno kod groblja i okončao vožnju. Ne znam je li folirao ali pričao je zagorski i rekao da je već imao XT 600 ali mu se pokvarila - napisao je Zečković koji je na svojem Facebook profilu objavio fotografije nadzorne kamere na kojima se nalazi navodni kradljivac.

>> Domaćem trubaču ukrali skupocjenu i unikatnu trubu: 'Jedina takva u Hrvatskoj'

Komentara 4

BJ
Bjelovar112
21:27 02.08.2016.

Zato se motor kod prodaje ne daje na probe sto bi bilo da kupac padne prilikom probe i onda odustane od kupnje jer je motor zguljen ili mu.pukla koja plastika .

NE
Neutralac
23:16 02.08.2016.

onda .. jesu li ulovili bandita ??? imaju video a i motor nije bas obican....

DU
Deleted user
23:53 02.08.2016.

kupljeno -prodano i kakav komentar dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije