Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljan vodstvom

Stipe Gabrić Jambo napušta HSS

Stipe Gabrić Jambo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
25.11.2017.
u 21:04

Svoju odluku objavio je u subotu na konferenciji za novinare u Metkoviću čije su dijelove prenijele nacionalne televizije.

Član Predsjedništva HSS-a, predsjednik županijskog odbora i HSS-a grada Metkovića Stipe Gabrić Jambo najavio je u subotu ostavku na sve dužnosti u HSS-u i rekao da će zatražiti brisanje iz članstva stranke.

Svoju odluku objavio je u subotu na konferenciji za novinare u Metkoviću čije su dijelove prenijele nacionalne televizije. "Iz ovih stopa napisat ću jednu izjavu gdje tražim da me izbrišu iz HSS-a," rekao je i poručio kako nije zadovoljan smjerom u kojem ide HSS.

Beljaku i HSS-u zaželio je što tješnju suradnju s Mostom i mostovcima Petrovom i Grmojom. "S Nikolom Grmojom koji je u drugom mjesecu kad je predsjednik došao u Metković napisao na svom Facebooku da svi sakriju aute u Metkoviću od Kreše Beljaka da ih ne obije", rekao je Jambo.

"Sebe u toj ekipi i u takvom HSS-u ne vidim, naročito nakon posljednjih istupa našeg predsjednika," rekao je.

Stipe Gabrić Jambo
1/105

Beljak je prvo glumio Milanovića, sada glumi Bernardića, mijenja se Statut stranke, oduzeta su sredstva lokalnim organizacijama, sve je centralizirano, rekao je Jambo.

Kako prenosi Dnevnik.hr, rekao je kako se na početku Beljakova mandata na njega vršio pritisak da podnese ostavku.

Pogledajte kako je Nikola Grmoja optužio Šeksa:

Komentara 15

BF
bf2
21:55 25.11.2017.

poštenjačina...

DU
Deleted user
22:44 25.11.2017.

ove doli..ne moze..nitko vise razumit.

CA
campa
15:14 26.11.2017.

Ratni profiter djeli lekcije.Očito ga je pogodila marginalizacija u HSS-u.Naučio je da se njega nešto pita a očito i biznis nije kao što je nekad bio kad je robu prodavao po višestruko višim cjenama nego što su tržišne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije