Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena vremena

Stiglo zahlađenje, pao je prvi snijeg, a zabilježene su i temperature ispod ništice

snijeg
Foto: Screenshot
1/2
21.10.2018.
u 12:19

Na Dinari je pao snijeg, a snijeg pada i na Velebitu, odnosno Zavižanu gdje se temperatura spustila ispod nule.

Nedjelja je donijela zahlađenje pa je danas u većini zemlje osjetno svježije, osobito u unutrašnjosti gdje je palo i kiše.

No, nije samo kiša padala danas. Na Dinari je pao i snijeg što je zabilježila meteorološka postaja Dinara, prenosi Dalmacija Danas.

Snijeg pada i na Velebitu, odnosno Zavižanu, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod gdje je temperatura u podne iznosila -1,8 stupnjeva Celzijevih.

Vrijeme će sutra biti umjereno do pretežno oblačno, a još je mjestimice moguće malo kiše. Na Jadranu će biti djelomice sunčano te uglavnom suho, ali i dalje vjetrovito.

Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na Jadranu od 9 do 14. Najviša dnevna između 10 i 15, duž obale i na otocima od 15 do 20 °C.

Vrijeme će još u ponedjeljak biti nestabilno, a ostatak tjedna trebao bi proći bez oborina s najvišim dnevnim temperaturama do 20 stupnjeva Celzijevih.

Komentara 11

DU
Deleted user
12:56 21.10.2018.

Snijeg je pao i stiglo zalađenje krajem 10 mj. "strašno",neznam kak će ljudi to preživjet :)

PA
Pajkoslava2
14:14 21.10.2018.

napokon

IL
ilijan
13:11 21.10.2018.

Gde je tu snijeg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije