Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Stigli su nalazi obdukcije: Poznato od čega je u Biogradu umro učenik iz Gline

Foto: Frane Šarić
1/5
Autori: Frane Šarić, Hina
18.06.2022.
u 19:09

Policijska uprava zadarska potvrdila je nakon očevida da je maloljetnik koji se utopio u petak oko 13: 30 u Biogradu na Moru, ispred plaže Soline, bio u moru s prijateljima.

Nakon što se maloljetnik iz Gline u petak popodne utopio u Biogradu na Moru, gdje je s razredom bio na ekskurziji, obdukcijom tijela utvrđeno je da je uzrok smrti zastoj srca.

Policijska uprava zadarska potvrdila je nakon očevida da je maloljetnik koji se utopio u petak oko 13: 30 u Biogradu na Moru, ispred plaže Soline, bio u moru s prijateljima.

- Provedenom obdukcijom mrtvoga tijela kao uzrok smrti utvrđen je zastoj srca - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin u priopćenju o uzroku tragedije u Biogradu. 

Nakon nekog vremena odlučio se sam vratiti na obalu, a ubrzo je pronađen na površini mora u besvjesnom stanju, navodi se u priopćenju.

Drugi kupači iznijeli su ga na obalu, gdje mu je pružena pomoć do dolaska Hitne medicinske pomoći. Unatoč pruženoj pomoći, maloljetnik je preminuo. Pregledom mrtvozornika na tijelu nisu pronađeni tragovi koji upućuju na kazneno djelo. O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo koje je naložilo obdukciju.

Komentara 10

PO
poluprovokator
20:24 18.06.2022.

Tužno da nemože tužnije. Iskrena sućut obitelji.

OX
oxymoron
00:57 19.06.2022.

@zspanco “Dripac”, “pandrknuo” kako si samo jadan!

BH
Bunjevac=Hrvat
21:10 18.06.2022.

Neobično da netko u toj dobi umre od zastoja srca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije