Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJET ZA SASTANAK

Odgovor iz Vlade: 'Neka se Milanović najprije ispriča svima koje vrijeđa, a potom i stabilizira'

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
26.09.2020.
u 17:35

Za ministre koji su odlazili u Klub i u vrijeme lockdowna rekao je da treba pitati Plenkovića gdje je on bio za vrijeme lockdowna.

Predsjednik Zoran Milanović s 50. manifestacije "Branje grožđa" u Pregradi poslao je poruku premijeru Andreju Plenkoviću. Naime, kako kaže, želi se s njim sastati kako bi razgovarali o problemima u sustavu.

Smatra da istražna tijela zlouporabljuju poziciju sile i da politika, prije svega predsjednik Vlade, treba zaštititi ustavni poredak. Nakon što se jučer nije mogao sjetiti je li i sam posjećivao Kovačevićev klub u vrijeme karantene, danas je priznao da je tamo bio s načelnikom glavnog stožera.

Iz Vlade su poručili kako kazneni postupci koji su u tijeku kao i neovisan rad DORH-a, policije i Uskoka nisu teme za razgovor. A od predsjednika očekuju da se prvo ispriča svima koje vrijeđa i da se stabilizira, a tek onda dogovor o sastanku, navodi Dnevnik.hr.

Naime, Milanović je žestoko komentirao aferu Janaf i obrušio se na premijera.

- Premijeru još jedan pozdrav, vidim da se igra riječima, priča o bjesnoći. Na onom haklu na Jarunu mu je pao šećer, pa nek' mu netko da kocku šećera, rekao je. 

Za ministre koji su odlazili u Klub i u vrijeme lockdowna rekao je da treba pitati Plenkovića gdje je on bio za vrijeme lockdowna.

- Što mislite, da je on išao doma moliti Očenaš?, poručio je Milanović.

Na pitanje je li on u Klubu morao ostaviti mobitel odgovorio je protupitanjem. 

- Molim?!? Meni da netko uzme mobitel? Pa ne bih ga ostavio ni u Bijeloj kući. Ma je, da, bio je jednorog tamo i tri reptila, rekao je.

VIDEO: Zoran Milanović o aferi Janaf i istrazi

 

 

Komentara 100

PA
Patek
18:10 26.09.2020.

Primitivac, kojeg su izabrali primitivci, i to je to.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
17:57 26.09.2020.

Sa ovakvim vokabularom i ponasanjem, Milanovic nije zreo za susrete i razgovore sa stranim duznosnicima i on sramoti ne samo drzavu nego i cijeli hrvatski narod. Ne znam da li to ustav dozvoljava, da se nekog visokog duznosnika opozove s duznosti, jednostavno zato sto je pomahnit'o?

AB
abendblatt
18:35 26.09.2020.

Milanoviceve izjave su presle sve granice dobrog ukusa i pristojnog predsjednickog ponasanja, To je bezobrazluk jednog pijanca i drogerasa, Milanovicu OSTAVKA, osramotio si povjerenu ti funkciju predsjednika RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije