Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilika koja se ne propušta

Stigao je Večernji list Premium! Iskoristi promotivnu cijenu od 9 kuna mjesečno!

Premium naslovnica
Foto: Vecernji.hr
1/3
08.06.2021.
u 16:55

Projekt Premiuma redakcija najdugovječnijih dnevnih novina u Hrvatskoj priprema više od godinu dana, a naš trud i kvalitetu sadržaja prepoznali su i mnogi poznati Hrvati koji su već danas odlučili pretplatiti se na Premium digitalni sadržaj

S velikim ponosom objavljujemo da je Večernji list danas krenuo s pretplatom na svoj prošireni digitalni sadržaj – Večernji list Premium. Naš Premium sadržaj čitateljima će ponuditi još više ekskluzivnih priča, financijskih analiza, ali i dokumentaraca koji još nisu prikazani hrvatskim čitateljima i gledateljima. Sadržaji od općeg društvenog značaja, dnevno-politički događaji, ali i novosti vezane uz epidemiju ili neka druga dnevna događanja i dalje će biti besplatni te dostupni svima.

Prvi mjesec Premium pretplate korisnicima nudimo po promotivnoj cijeni od 9 kuna, dok će redovna mjesečna cijena biti 39 kuna. Osim tog modela, nudit ćemo i opciju pretplate na Premium sadržaj na samo jedan dan po cijeni od 10 kuna te godišnju pretplatu kojoj je cijena 299 kuna, odnosno manje od 1 kune dnevno.

Prvi mjesec Premium sadržaja korisnicima nudimo po promotivnoj cijeni od 9 kuna, dok će redovna mjesečna cijena biti 39 kuna. Uz taj model, nudit ćemo i opciju pretplate na Premium sadržaj na samo jedan dan po cijeni od 10 kuna, gdje sami odabirete dan, a čitate sve.

Naša najbolja vrijednost jest godišnji pristup čija je cijena 299 kuna, odnosno manje od 1 kune dnevno, a uz tu pretplatu dobivate  4 mjeseca gratis.

Premium Večernjeg lista vam donosi:

Neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju

Minimalan prikaz oglasa

Posebno uređenu rubriku za pretplatnike

Premium sadržaj možete prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune.

Naš cilj bio je pružiti vam drukčije iskustvo u odnosu na ostali dio portala, gdje su preglednost i sadržaj na prvome mjestu. Sve detalje o tome koje vrste pristupa postoje možete potražiti na stranici https://www.vecernji.hr/kupipremium. Isto tako pretplatu ćete moći kupiti na svakome zaključanome članku ili posebno na stranici ponuda: www.vecernji.hr/kupipremium.

Kako biste odabrali pristup koji vam najviše odgovara, potrebno je prvo registrirati se na našem portalu. Učinili smo sve kako bi registracija bila što brža, pa jedino što morate jest upisati vaš e-mail i lozinku.

Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici Kupi Premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije