Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REINVENT

Stigao 24sata u novom ruhu na svim digitalnim platformama

24sata
Foto: 24sata
02.06.2020.
u 14:16

Web te mobilne aplikacije za iOS, Android i Huawei po prvi put će imati jednako i još puno bogatije iskustvo konzumacije sadržaja gdje god dođu u kontakt s našim brendom.

Novi 24sata dočekuje vas u novom ruhu na svim našim digitalnim platformama.

Naša misija donošenja brze i kvalitetne informacije sada je upotpunjena s novim formatima sadržaja. Tu raznovrsnost sadržaja doveli smo vizualno na još višu razinu s nekoliko novih formata digitalnih članaka.

Novi formati članaka

Flash vijesti - omogućava čitanje vijesti direktno na naslovnici.

Vijesti se odsad čitaju direktno na naslovnici, a videa se pokreću samo ako ste na Wi-Fi mreži | Foto: 24sata.hr

Video članci  pokreću se momentalno na naslovnici, no samo kada je korisnik na Wi-Fi mreži i tako mu štedimo mobilni promet.
 
Foto članak - Fotografije naših fenomenalnih fotoreportera Pixsella sada će još više dolaziti do izražaja jer fotografije ponekad mogu same ispričati priču i bez teksta.

Uz to, kao protuteža, nastavljamo još više raditi i na dugim, istraživačkim i opsežnim feljtonima (Longform) koji su i ranije bili dio našeg digitalnog iskustva kao i Live prijenosima sportskih i najvažnijih političkih događaja u zemlji i svijetu.

Za ljubitelje enigmatike sada imamo križaljke i sudoku na svim platformama uz naše standardne jokere: Nika Titanika, Horoskop, Vremensku prognozu te Curu dana.

Najbolji komentatori postaju dio sadržaja

Našim komentatorima obećali smo bolje iskustvo i na tome ćemo aktivno raditi u sljedećim mjesecima boreći se protiv spama i govora mržnje. Naši najkvaliteniji komentatori bit će izdvojeni kao dio sadržaja na naslovnici portala te posebno rangirani.

Omogućili smo i lakši pregled svakom čitatelju koji uđe na stranicu komentara. Sada će prvo vidjeti one komentare koji je on napravio, zatim diskusije u kojima je sudjelovao, a tek onda se rangiraju svi ostali komentari prema broju pozitivnih i negativnih reakcija.

Najbolji komentari naših čitatelja bit će istaknuti na naslovnici | Foto: 24sata.hr

Reakcije na članke, pretplate na teme...

Potičemo veću uključenost čitatelja i uvodimo reakcije na članke, slično kao na društvenim mrežama, kako bi nam korisnici bolje mogli dočarati kako određeni sadržaj utječe na njih i da mogu još lakše ostaviti svoj trag.

Bez priča naših čitatelja koji nam svakodnevno šalju fotografije, priče i videa 24sata ne bi bio to što je danas pa smo im nas svim platformama olakšali smo im slanje materijala na svim platformama.

Svi čitatelji se mogu odsad pretplatiti na teme, odnosno ključne riječi koje ih interesiraju. S objavom članka koji ima tu ključnu riječ, korisnik momentalno dobiva notifikaciju.

Tražilica za pretraživanje članaka sada radi puno efikasnije.

Prednosti i za naše oglašivače

Razloga za zadovoljstvo imat će i naši poslovni partneri koji će zbog unificiranosti platformi, potpuno novih mogućnosti ciljanog serviranja, analitičkog pristupa i bolje vidljivosti imati najbolji učinak na tržištu za svoja kreativna rješenja i potrebe.

Vezani članci također su na naslovnici, a kolumne su posebno istaknute | Foto: 24sata.hr

Automatske naslovnice

Našim korisnicima redakcija će i dalje pažljivo birati najvažnije članke na naslovnicama, ali ispod njega nalaze se automatske naslovnice gdje algoritmi pronalaze najoptimalniju kombinaciju najčitanijih, najkvalitetnijih i najnovijih članaka s posebnim naglaskom na video sadržaj te dobar mix za svakog korisnika.

Aplikacije za iOS, Android i Huawei
U ovom izuzetno kompleksnom i zahtjevnom projektu, imali smo snažnu podršku u našem partneru Undabotu, koji je zajedno s našim timom razvijao nativne mobilne aplikacije. Zajedno smo, konačno osigurali jednake funkcionalnosti za sve naše za korisnike, bez obzira na to koji uređaj koriste.
Dodali smo tako i sve mogućnosti koje su ranije nedostajale na profilu i komentiranju, zadržali swipe članaka, dodali enigmatiku, poboljšali sustav push notifikacija, dodali praćenje tema i reakcije na članke za neregistrirane korisnike te optimizirali aplikacije sa lazy-load arhitekturom kako bi se sve to brže i efikasnije učitavalo našim korisnicima uz sve kompleksnosti prikaza novih tipova sadržaja i njegove raznovrsnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije