Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi
Povratak na članak

Stier hiperaktivan, a Škrlec se ne želi javljati za riječ

Na samom dnu liste aktivnosti EU parlamentaraca na njenom dnu nalazi Davor Škrlec, eurozastupnik ORaH-a, koji kaže da “nema nikakvu namjeru” popravljati statistiku jer “takvi nastupi ne odlučuju ni o čemu”

Komentari 4

DJ
djurex
12:27 13.08.2014.

Neviđen " uspjeh" orah a je medijska laz i placeni oglas i da je istina bila bi velika tragedija..jedini program orah a se svodi na pojam odrzivi razvoj..ponavljaju samo to ko papagaji..odrzivi odrzivi razvoj..bla bla.. A u praksi sredju poslove rodbini mailom,zalazu se za abortus kao ljudsko pravo al nedaj boze da bi zgazili mrava vi na putu kod njih bi nadrapali,osim ako niste gay onda je to vase ljudsko pravo.. Sta je u vasim djelima povezano sa odrzivim razvojem ja stvarno ne vidim??

VL
SV
sveznamdrugi
14:23 13.08.2014.

Ovaj ORAH ima samo ljusku, iznutra je prazan

VL
CV
cvijetak
19:01 13.08.2014.

Pa ti si ko Kerum ,samo on nemora dolaziti da bi dobio plaću,a možda je i tu tako . Samo tako junače ,plesat će te manje od stranke penzionera i Laburista .

VL
Avatar žič
žič
18:14 13.08.2014.

a ovaj bu orah-u i holy jako doprinesel svojoj stranki na sljedećim izborima...a floskula o popravljanju statistike je krinka za neznanje i nesnalažljivost,ali plačurinu bu svaki mjesec znal,,statistički,,prebrojati......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.