Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
m. opačić U TROGIRU
Povratak na članak

Štićenica ministrici: Dobivamo po 100 kn, još 20 bi nas spasilo!

Budemo li imali deficit veći od tri posto, nećemo moći pristupiti nijednom europskom fondu, rekla je Opačić. Kaže da nema sukoba u Vladi i SDP-u.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
17:19 30.06.2012.

tako je, sve spustite na lokalnu i regionalnu samoupravu, nek plaćaju tu bandu koja sisa ovu zemlju. al nemojte ni u kojem slučaju spustiti i prihode, jer kako ćete po ministarstvima imati volontere za 6.000 kuna, otkdu ćete to platiti?! smiješno, što se još uvijek nije uveo OIB, da vidimo tko kolko i od koga sve sisa, parazitizira... očito se ima razloga. vidim neki dan za branitelji svake godine dobiju 6 mlrd kuna... pa kolko ih je? zar ćemo morati injihovu djecu stambeno i sa poslom zbrinjavati do kraja života?! halo, 20 godina od rata je prošlo. gori ste od partizana, oni su bar radili do penzije, pa tek onda dobili neki borački dodatak!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.