Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer

Stevo Culej odlazi iz HDZ-a u klub Brune Esih?

19.05.2016., Zagreb - Sabor je 3. sjednicu nastavio raspravom o izvjescu o radu pucke pravobraniteljice Lore Vidovic za 2015. godinu. Stevo Culej.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.10.2018.
u 00:15

Culej je bio i među HDZ-ovim zastupnicima koji su glasali protiv Istanbulske konvencije, a odmah je javno podržao vukovarskog gradonačelnika Penavu (HDZ) kada je najavio prosvjed

Stevo Culej, jedini zastupnik HDZ-a koji je bio na prosvjedu u Vukovaru zbog neprocesuiranja ratnih zločina, uoči tog prosvjeda naznačio je da bi mogao izaći iz HDZ-a i prijeći k Bruni Esih u Klub Neovisnih za Hrvatsku.

Možda je takvu poruku gostujući u TV emisiji Bujica poslao kako bi upozorio premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića ako bi pomislio na sankcije HDZ-ovcima koji bi se odlučili otići na prosvjed. Od sankcija ipak neće biti ništa, ali Culej se jučer nije javio na telefonski poziv, pa nismo dobili odgovor odlazi li zaista iz HDZ-a, što bi za Plenkovićevu većinu značilo pad na tijesnih 76 ruku.

Zlatko Hasanbegović, politički tajnik Neovisnih za Hrvatsku, rekao nam je da s Culejem ništa nije dogovoreno. Culej je bio i među HDZ-ovim zastupnicima koji su glasali protiv Istanbulske konvencije, a odmah je javno podržao vukovarskog gradonačelnika Penavu (HDZ) kada je najavio prosvjed.

>> Pogledajte svađu Ivana Pernara i Andreja Plenkovića u Saboru: Vi ste kralj štakora!

Komentara 71

KC
Kcro
06:59 15.10.2018.

Hdz vise nema ni 15% biraca. To je sad polulijeva stranka sa uhljebima i dupelizcima.

GO
Gomila
07:27 15.10.2018.

Moj glas na izoborima ide sa Culejom I moje obitelji

Avatar @proma-trač
@proma-trač
07:08 15.10.2018.

SDP je sahranjen - to me jako veseli i da je tako dobro je. Još da i HDZ pospremimo u istu političku grobnicu i u Hrvatskoj će početi veličanstvena fešta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije