Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugi oporavak

Djeca kupila štene na tržnici pa ga udarali kao loptu

štene
Foto: Screenshot Facebook
03.08.2017.
u 10:27

Ovaj psić kupljen je na tržnici za 30 kuna, a onda je postao djeci lopta za šutanje

Veterinarska ambulanta Anubis Klub podijelila je na svojoj Facebook stranici video maloga šteneta poslije surovog postupanja djece prema njemu. 

Naime, ovaj psić kupljen je na tržnici za 30 kuna, a onda je postao djeci lopta za udaranje. Terapije koje se poduzimaju za sada ne daju rezultata što se može vidjeti i po objavljenome video na kojem psić ne može nikako hodati.  

U svojoj objavi na Facebooku Anubis Klub je objavio i nekoliko brzinskih savjeta djeci, ali i roditeljima koji su i najodgovorniji za ovakvo ponašanje djece.
1.Štenci nisu igračke za djecu.
2. Ne potičite neodgovorne vlasnike kupovinom štenaca unaokolo.
3. Ako vam zdravlje vašeg psa nije dovoljan poticaj za kastraciju, onda neka vam taj poticaj bude sudbina njegovog potomstva.

Komentara 17

ME
Merlin
10:40 03.08.2017.

grozno. grozno. jučer sam već vidio ovu priču (na direktno.hr i JL) i tlak mi se digao. pitam se: zašto ne objave imena roditelja ako su klinci maloljetni?? jer navodno se ZNA tko je kupio tog psića....zašto štite takve ljude....ako objavljuju imena npr. krivca za automobilsku nesreću, pa za zapravo gluposti tipa oskrnjenja ove ili one zastave, za krađu, itd. koja je razlika? jer ti i takvi roditelji nam odgajaju buduće silovatelje, ubojice.....

EB
EBERT
10:47 03.08.2017.

sad vide roditelji sto ih ocekuje u starosti. Sram ih moze biti da odgajaju takovu djecu. jjednostavno sam bez rijeci ns daljni komentar. Sramota za tzv. roditelje.

Avatar ohjooj
ohjooj
10:55 03.08.2017.

Djeca šutala psića kao nogometnu loptu?! Kakva su to djeca i kakvi su to roditelji? Molim objaviti puno ime i prezime roditelja - za par godina će te mrcine biti lopte za šutanje i nisu ništa drugo zaslužili - ovako nešto odvratno nisam dugo pročitala - fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije