Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučenje životinja

Štenca mu ubili, zavezali mu kamen oko vrata i bacili ga u more

pas
Dino Stanin/PIXSELL
21.01.2010.
u 20:46

Vlasnik mladog psa kaže kako zna tko mu je ubio ljubimca, no da nema novaca ni sredstva da bi ga tužio. Pas mu je bio privržen i htio ga je izdresirati.

PAG - Psa mješanca, starog tri mjeseca njegov je vlasnik Martin Pavelić (33) iz Sv. Roka jučer pronašao mrtvog u moru. Psa je ugledao na pet metara dubine na rivi u mjestu Miškovići na Pagu, a bio je vezan konopcem oko vrata pričvršćenim na kameni blok. Šokirani  vlasnik još uvijek ne može vjerovati da postoje ljudi koji iz čista mira mogu nauditi životinji.

- Znam tko mi je ubio štenca, ali čovjeka neću tužiti jer za to nemam sredstava. On je mislio da mu moj pas rastjeruje njegove ovce ali to nije točno. Optužio me nizašto i sve sam prijavio policiji. Tog sam psa prije tri tjedna ostavio s mojim kolegama s kojima radim u ribogojilištu, ali su me tada obavijestili da mi je pas nestao. Kako je jučer bilo mirno more, šečući rivom ugledao sam svog psa na dnu mora - kazao nam je Martin Pavelić dodajući kako bi sada više volio da psa uopće nije pronašao.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
misterija
21:26 21.01.2010.

To djubre ubojica sigurno nece dobiti zatvor, kao zenska troje djece, koja za 50 kuna ide 14 mjeseci u zatvor. Zavezat djubre i spustit da tako duboko u vodu da ne crkne, ali da osjeti strahotu i nemoc jadne zivotinje, koju je zivotinjski utopio. Da je mome psu bilo sta ucinio ,taj ne bi dobro prosao. Gdje je policija, vec je dovoljan ovaj clanak pa da policija reagira.

CV
cvijece
21:35 21.01.2010.

Objavite ime i prezime i fotografiju ubojice s Paga da mu slučajno ne budem gost na ljetovanju.Neka se srami!

OB
-obrisani-
22:34 21.01.2010.

Ako nema novca za podić tužbu neka mu pomognu udruge za zaštitu životinja ali mislim da je najveća životinja taj lik šta je uradio sa psom ,mislim da bi ga trebalo smijestit u vrapće jer oćigledno ćovjek ima velikih psihićkih problema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije