Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO DILER

Stavio drogu u 30 paketa: Policija pronašla više od kilograma marihuane u kući i autu Zadranina

PU zadarska
16.10.2020.
u 15:15

Riječ je o 22-godišnjaku

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga  Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom, osumnjičenim za kazneno djelo iz domene kriminaliteta droga.

 - U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su danas na širem području Zadra obavili pretragu kuće i vozila koje koristi, kojom prilikom su pronašli sveukupno oko 1 080 grama droge marihuane, pakirano u 30 pojedinačnih paketića, vagu za precizno mjerenje te novčani iznos od 2.100,00 kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Pronađena marihuana, digitalna vaga i novac su mu oduzeti, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 22-godišnjak će danas tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije