Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN TROJAC

Starica štakom udarila razbojnika u glavu, ovaj joj uzvratio

Starica/ilustracija
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
09.01.2020.
u 16:01

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svoj trojici istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenih djela.

Prava drama odvijala se u obiteljskoj kući u selu Županec u Varaždinskoj županiji.

Kako smo prije nekoliko dana izvijestili, trojica razbojnika provalila su na Badnjak u kuću i ozlijedila 82-godišnju vlasnicu. Detalje napada je sad objavio DORH.

Na nagovor 46-godišnjaka, 16-godišnjak i 37-godišnjak su u noćnim satima razbili staklo na prozoru kuće i ušli u prostoriju u kojoj ih je zatekla 82-godišnja vlasnica i pokušala ih otjerati dozivajući pomoć. Štakom je pritom udarila 37-godišnjaka u glavu, nakon čega joj je ovaj istrgnuo štaku i više puta je udario po ruci, nanijevši joj prijelom lijeve podlaktice.

Na silu ju je odveo u sobu, prekrio joj rukom usta i istrgnuo s vrata zlatni lančić s privjeskom, dok je 16-godišnjak za to vrijeme uzeo novčanik i mobitel. Nekoliko dana prije provalili su i u prostorije lovačkog društva, nogometnog kluba i još jednu obiteljsku kuću.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svoj trojici istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenih djela. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije