Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Starica se vratila iz mrtvih: Pokušala pobjeći iz mrtvačnice, radnica doživjela 'šok života'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
19.08.2020.
u 13:39

Bolnica je nazvala njezinu nećakinju Tatjanu, a stariji liječnik rekao joj je: "Imamo neobičnu situaciju. Živa je!"

Zinaida Kononova (81) proglašena je mrtvom nakon operacije crijeva u jednoj ruskoj bolnici. Obitelj je obaviještena i počela je planirati njezin sprovod, a onda je uslijedio neočekivani šok.

Pacijentica je u petak oko 1 sat ujutro odvedena u mrtvačnicu u središnju bolnicu Gorshechensky. Gotovo sedam sati kasnije, radnica mrtvačnice je "doživjela šok života" kada je baku zatekla na podu. Naime, žena je pala dok se pokušavala spustiti sa stola mrtvačnice i pobjeći, prenosi Mirror.

Vozač hitne pomoći koji se u tom trenutku našao u blizini ispričao je kako je čuo uplašenu radnicu mrtvačnice kako govori: "Bako, lezite, bako, budite mirni" te je pomislio da je poludjela jer razgovara s mrtvima, ali je tada ugledao staricu kako ju hvata za ruku i moli za pomoć. Prekrili su je dekama i hitno prebacili na odjel intenzivne njege.

Bolnica je nazvala njezinu nećakinju Tatjanu, a stariji liječnik rekao joj je: "Imamo neobičnu situaciju. Živa je!". U bolnici je nećakinji rečeno da je Zinaida 15 minuta evidentirana kao klinički mrtva i da je "doslovno povučena iz drugog svijeta", ali priznali su i da su ju  poslali u mrtvačnicu sat i 20 minuta nakon što je umrla, umjesto dva sata kako to nalažu pravila.

Prema saznanjima medija, obitelj planira tužiti bolnicu, a ravnatelj bolnice je suspendiran dok traje istraga.

Ključne riječi

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
14:58 19.08.2020.

Prije dvije tisuće godina isto tako je jedan lik bio proglašen mrtvim, jedino što je on uspio pobjeći...

CL
Clintistvud
14:55 19.08.2020.

Bože sačuvaj! Ovo je primjer postupanja prema pokojnicima,sto brze ga zatrpaj i ajmo dalje,pa sto ne ustanove rok gdje nema sanse da je ziv,ovako trauma za jos malo zivota...

Avatar ucjena
ucjena
14:51 19.08.2020.

Pitanje je dublje, kako nema aparata da ustanovi stvarnu smrt? još ako se proba samo puls? sve se više govori o tome da se ljudi bude i u grobu! ne pokapati dok se ne osjeti miris!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije