Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPromet i alkohol

Starac se svađao s policajcem pa završio u bolnici s teškim ozljedama

bomba
Arhiva VL
08.02.2010.
u 13:56

Petar M. (78) iz Baške Vode završio je na liječenju u splitskoj bolnici, a teško je ozlijeđen u padu poslije verbalnog okršaja s policajcem u Vinjanima Donjim.

IMOTSKI - Petar M. (78) iz Baške Vode završio je na liječenju u splitskoj bolnici, a teško je ozlijeđen u padu poslije verbalnog okršaja s policajcem u Vinjanima Donjim. Mercedesom bosansko-hercegovačkih oznaka ušao je u RH, ali nije se zaustavio na graničnom prijelazu pa ga je policajac po dojavi kolega zaustavio u Vinjanima. Petar je vidno pijan izašao iz vozila i obrušio se na službenika.

- J... ti mater, što me zaustavljaš? Tko te tu uopće stavio? - kazao je policajcu.
Na to ga je službenik uhvatio za zapešće, ali se starac istrgnuo, zateturao i pao. Pri padu je udario glavom u asfalt. Alkotest je odbio, a s mjesta događaja prevezen je u imotski Dom zdravlja gdje su liječnici utvrdili da ima oguljotine lica, ranu i otok iznad oka te da mu krvari iz nosa. Zbog dodatnih su ga pretraga uputili u KBC Split gdje su ga zadržali na liječenju zbog frakture lubanje i prijeloma nosa s pomakom.

Komentara 13

OB
-obrisani-
14:44 08.02.2010.

Koliko je ozljeda nabrojano, nebih rekao da je samo pao! A drugi se policajac uopce nespominje u clanku , da nije bio negdje na kavici dok mu kolega jadan nemoze normalno svladati 78-godisnjaka u pijanom stanju kako oni kazu?!

MO
mozel
16:39 08.02.2010.

Možda starac nezna da postoje granice i da se je raskopala hvala bogu JUGA pa se zato nije zaustavlja,a što se tiče vrijeđanja policije to je bahatost pojedinaca,Za vecinu gotovo za svakoga nevalja niti jedan predsjednik Hrvatske pa bilo tko to bio ,tako nevalja policija ma kakvi oni bili.A znao je za vrijeme crvene JUGE biti miran kao bubica.Za pojedine ljude nevalja demokracija.

OB
-obrisani-
15:26 08.02.2010.

Ekima iz Baške Vode (Vatrene Vode) je poznata po ispadima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije