Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILE GA KAMERE

Stao na grob bivšeg francuskog predsjednika i nogom srušio križ

27.05.2017.
u 23:31

"Osoba koju tražimo je djelovala sama i nije imala maskirano lice. Čini se da je pljunuo na grob".

Grob bivšeg francuskog predsjednika Charlesa de Gaullea u mjestu Colombey-les-deux-Eglises, na istoku Francuske, oskvrnavljen je u subotu poslijepodne.

"Grob koji neprestano snima kamera je u 17,14 sati oštetio muškarac od tridesetak godina koji se na njega popeo i dva puta jako nogom udario u postolje križa koji je pao. Postolje nije oštećeno", rekao je državni odvjetnik Chaumonta Frederic Nahon.

Policija je potvrdila da je križ visok 1,5 m razbijen.

Državni odvjetnik je rekao da sve dogodilo vrlo brzo, u manje od jedne minute.

"Osoba koju tražimo je djelovala sama i nije imala maskirano lice. Čini se da je pljunuo na grob".

Charles de Gaulle (1890.-1970.), ključna figura francuskog dvadesetog stoljeća, bio je predsjednik deset godina, od 1959. do 1969.

Komentara 9

CE
centirion
07:44 28.05.2017.

Karma je čudna stvar! Poštivam mrtve! Ne bih se dirao u ničiji grob,jer već sutra netko bi mogao dirati moj!

VA
vadis
23:38 27.05.2017.

Tako je to u uljdjenoj zapadnoj Europi, grobovi su skromni. A u Hrvatskoj i na Balkanu uopce, lideri imaju faraonske grobnice. Nije velicina groba mjerilo necije zasluge, djela sama po sebi su dovoljna.

DU
Deleted user
00:33 28.05.2017.

I?Jeste li nekad bili na Kosovu?Ako ne,otidite.Videcete koliko Hriscanskih grobova je poruseno.Barem 80%.I o tome ni reci u Evropskim novinama.Oh da.Znate li ko ih je porusio?Ne znate?Halo Bing!Objasni ovima koji ne znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije