Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije prvi put

Stanovnici sela pokraj Velike Gorice u šoku: Zrakoplov srušio crepove sa škole

zrakoplov srušio crjepove
Foto: zazubice.com
1/2
31.01.2019.
u 13:47

Najkritičniji su zrakoplovi Emiratesa koji svakog dana slijeće oko podne i koji je golem, baš kao i korejske aviokompanije, kaže predsjednik Mjesnog odbora Milivoj Dijanežević

Mještani Donje Lomnice u izravnoj su opasnosti zbog zrakoplova koji iznimno nisko lete iznad njihovih kuća neposredno prije slijetanja na Međunarodnu zračnu Luku Franjo Tuđman, a crepovi su jučer padali po školskom dvorištu, piše portal zazubice.com.

Incident se dogodio baš u vrijeme velikoga odmora, ali srećom, zbog hladnog vremena nitko od djece nije bio vani.

– Prepao sam se kad me nazvao ravnatelj škole poslije 15,30 kada se sve to dogodilo. Crepovi su bili posvuda, uokolo po dvorištu, gdje se djeca za vrijeme velikog odmora inače igraju. Na sreću, nisu izišli van i nitko nije stradao. Zamislite kakva bi to tragedija bila. Ovo je strašno i svi smo ugroženi i uznemireni – rekao je predsjednik Mjesnog odbora Milivoj Dijanežević.

Fotografija portala zazubice.com:

Foto: zazubice.com

Policija je odmah izašla na teren kako bi napravila očevid, a to im nije prvi put jer gotovo svaki mjesec pišu novi zapisnik zbog pada crepova s kuća nakon preleta zrakoplova.

– Zadnjih nekoliko mjeseci stradala je gotovo svaka kuća. Prije tri mjeseca na kući preko puta škole pao je crijep. Preko puta vrtića prije dva mjeseca. U svakom kalendarskom mjesecu nova obiteljska kuća bilježi štetu. Najkritičniji su zrakoplovi Emiratesa. Svaki dan slijeće oko podne i golem je, baš kao i avioni korejskih aviokompanija. Za tu muku i strah ne dobivamo nikakvu rentu na osnovi buke, zagađenja naselja ni ugrožene sigurnosti. Pozivamo nadležne da poduzmu nešto za zaštitu djece i mještana Donje Lomnice – kaže Dijanežević.

GALERIJA Nekad raskošna zdanja danas propadaju

zrakoplov srušio crjepove
1/39

 

Komentara 39

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:19 31.01.2019.

crepove????na kojem je ovo jeziku?

ZE
zeljko16
14:20 31.01.2019.

Sve zatvorite u Hrvatskoj. Sve zraćne luke, Plivu, Inu, asfaltne baze,, hidroelektrane, termoelektrane.... sve zatvoriti, ugasiti svjetlo i idemo u vražju, znate već kam. Samo uhljebe ne dirajte.

NA
narod1
14:29 31.01.2019.

Dajte uzmite portire da vam pišu članke. Bit će dobro i njima a i vi se nećete sramotiti sa 'crepovima'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije