Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOKA ZA OPSTANAK
Povratak na članak

Stanovnici Banovine primorani svoje blago prodavati za sitan novac

110 tisuća krava manje uzgaja se danas u Sisačko-moslavačkoj i Ličko-senjskoj županiji nego prije Domovinskog rata

Komentari 5

LU
luminax
09:18 29.01.2021.

Nije im lako , em im je sve srušeno ili oštećeno , em im u svemu toma menjaju ime i identitet . Do juče je to bila Banija , a oni Banijci , a sada im je dedovina banovina , a oni Banovčani , ili Banovani ili ... , zaista kako se oni sada zovu ? Pronalaženje novih reči i identitete u hrvatskoj traje neprekidno . Lapo reče Meša Selimović ,, Do juče smo bili ono što bi danas da zaboravimo '' , a imao je on još mnogo lepih i istinitih misli o tom identitetskom problemu .

VL
SJ
Sve je uzalud
09:06 29.01.2021.

...hdje su Podravke...Gavrilovići...Pivac to radi najbolje....

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
08:53 29.01.2021.

Jadna sirotinja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.