Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Stanković: U Nu2 nisam još doveo Balaševića i Šerbedžiju

Aleksandar Stanković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
25.01.2020.
u 20:15

Vučića sam zvao prije nego je postao predsjednik. A sad, kada su odnosi između Hrvatske i Srbije tako slabi, a on je takav kakav jest, ta emisija ne bi ništa doprinijela. Bilo bi to nadjačavanje dvaju ega bez ikakvog konačnog rezultata

Prije dva desetljeća, 2000., nakon punih deset godina vraćeno je ime Dinamo, na parlamentarnim izborima lijeva je koalicija pobijedila HDZ i preuzela vlast, umro je Vlado Gotovac, prvi put Vladimir Putin postao je predsjednik Rusije... I jedne se nedjelje na ekranu HTV-a pojavila emisija “Nedjeljom u 2”. Bila je ona ideja ondašnjeg šefa Informativnog programa Dubravka Merlića i glavnog ravnatelja HRT-a Mirka Galića koji su uređivanje i vođenje te emisije ponudili tadašnjem radijskom novinaru Aleksandru Stankoviću. Što bi se reklo, ostalo je povijest. A to vrijedi proslaviti. Obilježiti tu jubilarnu 20. sezonu emisije nekako posebno. Kako? Gledatelji će moći vidjeti danas. Kao i uvijek, na istom mjestu i u isto vrijeme.

- Te 2000. bilo je zaista dosta tih događaja. Toga nisam bio ni svjestan kad nisam počeo raditi tu jubilarnu emisiju u koju sam, u stilu “grlom u jagode”, pokušao staviti i svoju malu privatnost u kontekst velikih zbivanja. I tako ću u toj posebnoj emisiji gledatelje nastojati upoznati s nekim stvarima koje nisu mogli vidjeti u samim emisijama. Puštat ću isječke iz nekih od njih, ne nužno najboljih, ali iz kojih imam neke “backstage” priče. Recimo, pokušat ću objasniti što je bilo na Mokroj Gori kod Emira Kusturice, što je bilo nakon emisije s Mišom Kovačom, ili u onoj s Danom Brownom. Ali ne da to bude suhoparno podsjećanje na ono što su gledatelji već vidjeli, nego da doznaju i nešto novo - kazao nam je Stanković na početku razgovora.

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Tihi odlazak finog dečka kojem su u Zagrebu oprostili odlazak u Hajduk

- Zoran Milanović pozvan za svjedoka u aferi Dnevnice

- Politički kraj Karla Erjavca

- Nogalo: Grupaciju koja nas ruši prijavit ćemo DORH-u

Ključne riječi

Komentara 1

RO
ronyday
15:08 26.01.2020.

Aca troprsti orjunaški bitanga i paraziti zaštićen ko lički međed. Obrisani svi komentari i kritike na račun tog bilmez na navodno hrvatskoj, javnoj televiziji koji nas bez cenzure terorizira već 20 godina, a mi to moramo podnašati i plaćati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije