Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
124 2°C
  • karambita:

    Gospodine Zrilicu, nije bas sve tako. Crkva treba da sluzi za primjer morala i casti. Pogledajte koliko je pedofilija zahvatila katolicku crkvu, ko epidemija. Istini treba pogledati u oci a ne pricati pricicu za malu djecicu. Pedofilija je duboko ukorijenjena ... prikaži još! u kat. crkvi, a tko je kriv za to?

  • Z999:

    Bravo, gospodine Zriliću! Potpisujem sve što ste rekli. Svijetom trenutačno vladaju sotonisti, a Katolička im je crkva zadnji globalni protivnik. Nikada sotona ne će nadvladati križ. Amen.

  • Karla:

    Potpuno se slažem s člankom. Bilo je i nažalost i danas ima loših svećenika i pedofila ali se ne smije nipošto bacati ljaga na cijelu Crkvu. Imam dosta godina i stalno sam vezana uz Crkvu i moram priznati da nikada ... prikaži još! nisam primjetila niti najmanji znak neke pedofilije u Crkvi. 99% svećenika je bilo super, požrtvovno, dobro, ljubazni, pomagali su svima bez razlike, možda samo 1% je bilo nedostojno svog poziva. Možda danas ima svećenika kojima nije mjesto u Crkvi ali je to neznatna manjina. Katločka Crkva je uvijek bila najprogonjenija upravo zbog svoje beskompromisne vjernosti Bogu.

Još iz rubrike Vijesti

Tomislav Baturina
3
'I sada se naježim'

Nestali pilot bio je najbolji u generaciji, evo što je tada govorio

Kod Zlarina se srušio vojni helikopter Kiowa Warrior
PAD HELIKOPTERA

Milanović, Plenković i Grabar-Kitarović izrazili sućut obitelji poginuloga pilota

5
Koronavirus u Kini
ISPRAVILI SE

WHO podignuo prijetnju koronavirusa na "povišenu"

2