Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hommage Stanko Lasić
Povratak na članak

Otkrivši Evropu, shvatio sam da smo kožari na periferiji bogatstva

Carstvo jednakosti nastavljalo me progoniti. “Povijesna” solidarnost jest prijevara, pakao bijednih nastavit će se u beskonačnost... Uvijek će biti onih koji dobro žive i onih koji pate u siromaštvu

Komentari 2

Avatar Pavel ic
Pavel ic
05:17 18.10.2017.

Evropu idi u tri piće materinji novinaru cetnicki

VL
CH
Changi
06:56 18.10.2017.

Viđao sam g. Lasića ma Trešnjevki, u kvartu malih radničkih kuća i pitao se što on, vrhunski intelektualac radi tu? Često sam ga viđao kao momak, za bivše države i onda shvatio da mi je susjed, da živi dvije tri ulice dalje. I to me čudilo, ali sad mi je sve jasno. Neka počiva u miru, pod teškom i tvrdom zemljom kojom je kročio cijeloga života.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.