Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK NOVALJE
Povratak na članak

'Stanje reda i sigurnosti ovih je dana ozbiljno ugroženo'

U pismu stoji i kako su stanovnici 'bespomoćni pred naletom primitivizma, golotinje, pijanstva i razularenosti'.

Komentari 6

Avatar __MAX__
__MAX__
13:14 28.06.2017.

Mjestani izgleda hoce "i pare i jare". Najradije bi da ovi turisti ostave novac i da se ne cujunili jos bolje da odmah odu.

VL
Avatar Verum
Verum
12:41 28.06.2017.

bio sam par puta na zrcu i okolnim plazama. gradonacelnik zeli biti *** i posten,odlucite se vise sto zelite. mladi iz evrope zele slobodu i provod a na vama je da vi odluciti sto vi zelite u zrcu i blizoj okolici. ako zelite mirne goste onda vam takva treba biti i ponuda alo zelite mlade i bogate turiste onda im morate pruziti prostor za njihovo ludovanje.cini mi se da bi vi i ovce i novca a to ne ide.

VL
MA
medjimurec_at
11:47 28.06.2017.

Ma mogao bi gradonacelnik zabranit za pocetak svim strancima da mu dolaze, pa onda kontinentalcima , balkancima -ono svima koji bi se po njegovom misljenu mogli "neprimjereno " ponasati . Neka svi oni lijepo posalju novce a za ostalo boljelo bolje da i ne dolaze ( otvorit ce racin u banci za to). Svaka cast gradonacelnice , treba se vratit prirodi , setat ovce i gledat kamen .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.