Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ujedinjeno kraljevstvo

Stanar ostavio ljutitu poruku vozaču koji mu je blokrao prilaz, a to mu je susjed

poruka
Foto: Imgur
10.06.2016.
u 09:26

"Ne živiš ovdje. I zato nemoj parkirati ovdje!!!" (Poruka je popraćena psovkom).

Netko od ljutitih stanara u predgrađu (nekog grada u Ujedinjenom Kraljevstvu, ne znamo kojeg, op.a.), ostavio je poruku na vjetrobranskom staklu parkiranog automobila jer je blokirao kolni prilaz. Fotografiju je objavio korisnik goatofthelake2 na društvenoj mreži Imgur ovaj tjedan.

Zbog ovog groznog čina, mudro savjetuju s britanskog portala Metro, vozač bi trebao razmisliti gdje ostaviti automobil prije nego što to učini te da se ne treba čuditi ako zatekne sličnu poruku:

"Ne živiš ovdje. I zato nemoj parkirati ovdje!!!" (Poruka je popraćena psovkom).

Potom je vlasnik vozila ljutitom susjedu ostavio svoju poruku u vozilu.

"Drago mi je da smo se upoznali. Ja sam tvoj novi susjed."

Ovo definitivno nije najbolji način za poznavanje, smatraju na britanskom portalu Metro. Misle i da se napetost koja je nastala među stanarima može rezati škarama za uređivanje vrta.
But, that wasn’t the end of it. The parking spot thief quickly hit back with their own note.

"Možda je vrijeme da se krene dalje", zaključak je autora izvornog teksta.

>> Preko noći prenamijenili parkirališno mjesto od “običnog” u invalidsko, pa vlasnika kaznili

Komentara 5

DU
Deleted user
16:43 10.06.2016.

Glupe poruke. Ciglom razbiti staklo je prava poruka.

AN
ančica
13:50 11.06.2016.

ribaric.tomislav..... Vjerojatno u životu nikad ne griješiš,sigurno si tako definirano specijaliziran u komentarima....ajde prestani nekog prat,okreni se nečemu pozitivnijem nego nalaziti u člancima greške koje se uvijek potkradu,pogotovo u štampanju.....pozdrav...

Avatar maxist
maxist
08:19 11.06.2016.

parkiranje pred garažom, blokiranje kolnog ulaza ili haustora, parkiranje u tuđem dvorištu - sve se to svaki dan odigrava i u Zagrebu, tako da ovo i nije osobito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije