38 12°C

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  to što su oni završili nije bilo perspektivno ni prije 20 godina. studirati ekonomiju u zemlju propale ekonomije...? povjesničarka? dal znate kolka je potreba za povjesničarima , i to u zemlji u kojoj se povijest svako malo piše iznova? informatologinja... ... prikaži još! jel znala gdje će se zaposliti kad je upisivala studij? što nije studirala fiziku, matematiku, neki tehničku granu? svi bi društvene smjerove, kulturnjaci. a tko će financirati njihove plaće, kakav je uopće doprinos tzv. kulture? što je kultura kod nas? zaposliti se na nekom faksu, županiji, pa jednom tjedno napraviti dopis ili mišljenje? to za cijelu državu može raditi 5 osoba. plus zrinka paladino, ona je svugdje mjerodavna... :) šti ste izabrali, to sad kusajte. mogli ste izučiti zanat keramičara, zidara, pa bi imali daleko više posla, naravno, pod uvjetom da želite raditi. ja ne znam ni jednu osobu u svom kraju, koja želi raditi ,a da je nezaposlena.

 • Avatar nisam_robot
  nisam_robot:

  Poduzetnistvo narode poduzmite sami nesto ne kopirajte jadikovanje nego zavrnite rukave i pokusajte smisljeno nesto. Preporucio bih svakome mladom da s informira prije nego sto nesto studira. Ekonomiju u hrvatskoj studirati sa nasim ex-komunistickim kadrom je relativno neperspektivno i ne ... prikaži još! bas priznato u svijetu. Inace ionako i u inozemstvu se nezna gdje sa svojim ekonomistima. Ista stvar sa nasim absolventima FF. Ako hoces biti zaostali mini revolucionar koji velica Marxizam 100 godina nakon sto je ta glupost 100 x propala onda ne ocekuj nekakvo perspektivno radno mjesto. Nakon 2-3 godina konobarenja izvan svoje struke i bez kontakta sa njom takodje ne trebas vise ocekivati neki posao u struci.

 • Avatar southman
  southman:

  Treba studirati deficitarna zanimanja i posao u Hrvatskoj nađeš bez problema. Istina ti studiji su malo teži za završiti !?

Još iz rubrike Vijesti

Policija BiH
RACIJA

Sarajevska policija pronašla oružje kod migranata, dio arsenala zakopali

Putuje traktorom po Europi
Atrakcija na cestama

Ako ste vidjeli ovaj traktor s kamp prikolicom na našoj obali, evo o čemu se radi

NEW YORK

Predsjednica u SAD-u zapjevala Thompsonov hit 'Lijepa li si'

29