Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
141 13°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Lesk
  Lesk:

  A što bi on htio? Pa treba namiriti sve te načelnike, gradonačelnike, župane (njih 576 otprilike) sa svim njihovim savjetnicima i ostalim svitama. Pa ministarstva i državne agencije i "zaposlenicima" u njima na istraživanju ruda i gubljenju vremena. Pa pitaj ... prikaži još! Boga koliko stotina neprofitnih udruga ( od Baba i Gonga pa nadalje). Pa financiranje svih tih stranaka sa 2 do 10 članova,,,,,,,,,,, Pa branitelji po babi i stričevima učesnici ratnih operacija od 07.08.1995. (kraj operacije Oluja) do 15.91.1998. (kraj mirne reintegracije hrvatskog podunavlja). Pa svi ti silni Janafi, Agrokori, Uljanici,Petrokemije,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Treba sve to namiriti i podmiriti, jer oni su nas zadužili. A znanost, školstvo medicina, istraživanja,,, kome to treba. Pa kako su živjeli i preživjeli bez toga, Hrvati u doba kneza Branimira i ostalih knezova, kraljeva Tomislava, Zvonimira i Matije Gupca????

 • crna.rupa:

  Ma zar opet? Gospodine u zadnjih desetak godina čitam po novinama, portalima i internetu razna otkrića lijekova protiv raka i ima ih svako malo. Međutim u tih desetak godina nisam pročitao da je i jedan ušao u uporabu. Sve pometeno pod tepih.

 • sokac sa drave:

  Jos jedan dokaz da se za ovo nismo borili,ovo se mora rusiti sa svim sredstvima,ovi su nas podjarmili kao sto nas Tito nikada nije.Mi ne funkcioniramo kao narod ako se nas pusti da se razularimo ito je sada na djelu ... prikaži još! narod razularen kao stoka.

Još iz rubrike Vijesti

2
'NISAM TRAŽILA'

Dekanica ADU: Idući tjedan idu prijave DORH-u za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje

POSLJEDICA POTRESA

U zadnjih nekoliko dana uočeno novih 13 rupa u tlu u Mečenčanima

5
Krešo Petek
ODUZELI IM POSAO

Miroslav Petek: Nećemo se žaliti, ne ovisimo samo o Janafu